05 feb 2011, 17:21:39
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Aripioare cu dovlecei,masline si codite de ciuperci
Am avut vreo 4 aripioare ratacite prin congelator si 3 dovlecei rahitici.Am zis ca trebuie sa incropesc ceva ..asa ca am puc intr-un vas de sticla termorezistenta aripile,dovleceii taiati felii,cateva masline si am stropit cu ulei de masline,am condimentat dupa bunul plac si am adaugat si seminte de susan.
Pana sa bag vasul la cuptor mi-am zis ca pun si coditele care imi ramasesera de la ciupercile cu care facusem sos de ciuperci si smantana,asa ca le-am "executat" si pe acelea.
La final,dupa ce s-au rumenit toate am obtinut ceva gustos si bun pentru dieta Montignac
|