View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 feb 2010, 17:45:14
Madallina's Avatar
Madallina Madallina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport :)
Date: 170cm, 70kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnalul unei proaspete mamici...grasane :))

Sper ca ceea ce scriu eu...e Jurnalul meu .

Povestea mea,este urmatoarea: in urma cu aproape 10 luni,a venit pe lume baietelul meu Matei...pentru care am pus 20 kg(s-au adunat si-n cele 9 luni de alaptat). Ideea este ca vreau sa scap de ele,si chiar sa ajung pe la 53 kg in vara. In aprilie,Matei implineste 1 an si as vrea sa arat bine la aniversarea lui,dar nu numai de asta m-am apucat serios de slabit.
In ultimele 18-19 luni,corpul meu a suferit schimbari majore,care nu mi-au cazut tocmai bine....ma apuca nervii de fiecarea data cand sunt nevoita sa ies din casa,pt simplul motiv ca nu-mi place cum imi sta in niciun art vestimentar . Din aceasta cauza nu ies decat la nevoie din casa,de aici aparand sedentarismul cu problemele lui.

Azi am mancat o salata cu jumatate de piept de pui la gratar,inca o salata de varza cu cartof fiert,o banana si am baut 500ml apa....ziua nu s-a terminat: urmeaza inca 500 ml apa si o cana,2 ceai verde cina consta in o jumatate de pahar iaurt si mai am de facut miscare......abdomene, genoflexiuni,ridicari de greutati cu bratele, dans ritmat
Abia astept sa va mai scriu si sa va impartasesc din rezultatele mele,sper spectaculoase Pupici!!
__________________
SI 1... SI 2.. SI 3.. Siii.. 4! Revenim si continuam!
Madallina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1698 kcal/zi. Pentru a slăbi 16 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -1918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]