View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 oct 2011, 22:25:26
adidasstyle22's Avatar
adidasstyle22 adidasstyle22 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 sep 2010
Locaţie: Bistrita, Romania
Vârsta: 29
Dieta: DIETA PROPRIE: -fructe,legume,atent la caloriile consumate zilnic-
Date: 176cm, 63kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Slabit extrem? (categoric nu! )

In vara anului trecut am reusit sa slabesc la varsta de 15 ani , 25 de KG in ~90 de zile , prin infometare. Mentionez ca am avut greutatea de 73 de KG la inaltimea de 165 cm.

motivul?
am vrut sa arat bine.
de ce infometare?
pentru ca am fost un prost , alegand aceasta varianta in detrimentul sportului.
urmari?
Dupa inca 2 luni au inceput sa apara dureri de o intensitate foarte mare ( nu ma puteam misca ) in zona ficat / colecist. Am mers la medic si am fost diagnosticat cu litiaza biliara , verdictul fiind crunt - colecistectomie ( scoaterea colecistului).
Vara aceasta am reusit sa ma operez la Spitalul Universitar din Cluj-Napoca. Din fericire pietricelele au fost micute si am scapat doar cu o laparoscopie(operatie minim invaziva).
A 2-a zi am fost acasa , iar acum ma simt perfect.
rezultat?
-mi-a fost inlaturat un organ (fie el si colector) care avea insa un rol bine definit.
-am simtit pe pielea mea cat de firava este sanatatea unui om.

Am scris aceste randuri in speranta ca alti grasuti nu vor repeta aceeasi greseala. E mai bine sa adoptati un stil de viata sanatos , decat sa va jucati cu sanatatea dumneavoastra!

O dieta ce se presupunea a fi temporara , s-a transformat intr-una permanenta si totul din nechibzuinta unui adolescent (avand in vedere ca toate functiile colecistului au fost preluate de ficat , sunt nevoit sa urmez un regim alimentar toata viata)...

In speranta ca nu v-am plictisit prea tare , va urez o seara buna tuturor!

p.s.
-Daca se intreaba cineva daca mi-am invatat lectia...CATEGORIC , DA! Momentan statisticile mele ar arata astfel -> inaltime: 173 cm ; greutate: 55 kg ; sporturi practicate: 1)inot (cate 2 ore in fiecare sambata) , 2)fitness (luni , miercuri si vineri). Daca dupa cura nebuna aratam ca un copil african malnutrit, acum am reusit cat de cat sa ajung la o masa musculara rezonabila.
adidasstyle22, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1911 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 878 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de adidasstyle22; 14 oct 2011 at 22:35:38.
Răspuns cu citat