View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 11 feb 2010, 13:09:26
Nick0612's Avatar
Nick0612 Nick0612 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 24 ian 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Date: 167cm, 54kg
Mesaje: 102
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit ~o schimbare pentru totdeauna~

Dragi slabute, bine ati venit! Ma numesc Nicoleta Diana, am 15 ani si acesta este jurnalul meu. Cred ca titlul este sugestiv si chiar vreau sa-l respect.
Nici nu va inchipuiti cat de mult m-ati schimbat, in bine. Trebuie sa fiu sincera si sa va spun cat de obsedata devenisem la sfarsitul anului trecut de slabit. Nu stiu cum am ajuns pe un site pro-ana. Defapt nu unul, ci mai multe si chiar si un forum. Am fost prinsa in mirajul acesta atat de gresit. Dupa ce lumea a inceput sa banuiasca,desi nu slabisem prea mult, am incercat sa-i fac sa uite pentru un timp. Si mi-am dat seama ca asta nu sunt eu. Nu vreau sa mai mint pe nimeni si mai ales pe mine. Intotdeauna fusesem grasuta, iar in cls a6a am slabit foarte mult fara sa fac nimic. Totul era bine, pana cand am fost vara trecuta la sala. Asa au inceput dietele si asa mai departe, pana la siteul cu pricina.
Dar ma bucur ca mintea mi-a venit la cap si mi-am dat seama ce fac. Credeam ca obiceiurile mele nu vor mai fi niciodata la fel, dar incet incet am revenit la normal.
Am vazut progresele voastre, cum va sprijiniti si nu va dati batute niciodata! Cum aveti atat de multa rabdare! Doamne, eu sunt cea mai nerabdatoare persoana din univers, iar acum invat sa devin rabdatoare. Nici nu va puteti da seama cat va admir si cat de inferioara ma simt cateodata din cauza prostiilor pe care le-am facut.
Wow! Ce prezentare nu? Ma bucur ca am putut fi sincera cu adevarat, pentru ca stiu ca numai asa voi reusi si numai asa ma puteti ajuta; sa-mi fiti pritene.
Bine ati venit slabutelor si va mai invit pe la mine !
Nick0612, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2068 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1551 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1552 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]