View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 ian 2012, 22:56:30
Dyana321's Avatar
Dyana321 Dyana321 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 iun 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 23
Dieta: nu am
Date: 165cm, 54kg
Mesaje: 15
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Naturalul (fara machiaj)

Buna fetelor! Ce ziceti? V-am dat o idee cu acest titlu, acest subiect? Deci.. Sunt sigura ca va place machiajul(cu-i nui place) pentru ca ne ascunde toate complexele si ne face mai "frumoase"...Dar, sa ne gandim si in alt stil: oare merita tot acest machiaj(care de fapt, daca ne gandim mai bine este o masca artificiala care ne ascunde aspectul natural) daca peste 30-40 ani ne vor aparea riduri? Oare din ce cauza? Poate din aceasta cauza! ...Sau pentru ca... cu machiajul teoretic ne inchidem porii, nu lasam fata sa respire..De ce facem asta? Si ne intrebam si de ce avem acnee sau imperfectiuni!
Am o idee! haideti timp de 1-2 sapt.(cat puteti) sa nu folosim machiaj, creme(chimice si prostii) , sa mancam sanatos, sa zambim mai des si sa avem parul desfacut sau legat simplu intr-o coada. Putem folosi masca de argila, de fructe...miere, lapte etc.(pentru ca acestea sunt naturale) si apa(evident) si daca chiar este necesar: sapun.
Ce ziceti? Va surade? Cred ca v-ati gandit mereu ca oamenii care spun ca vedetele sunt frumoase doar cu machiaj au mare dreptate... Dar, sa ne gandim si altfel: fara machiaj sunt urate? In niciun caz! Poate se vad unele "cosuri" sau imperfectiuni, dar din contra: sunt mult mai naturale, mai frumoase...mai delicate, fara masca de machiaj, care ne face atata rau..

Sa nu mai vorbim de creme! Cata chimie! Nici nu mai am ce sa zic! Adica, folosim o crema "speciala" in fiecare zi, apoi cand nu mai avem bani sa luam alta, tenul se urateste ...iar noi incepem sa depindem de aceasta.

HAIDETI SA FACEM O SCHIMBARE IN VIATA NOASTRA! SA FIM CUM NE-A LASAT MAMA NATURA! FRUMOASE, NATURALE SI CU UN ZAMBET LARG SI SINCER! IA, SA VAD ...ce ziceti?


Va rog, macar sa incercam! Decat un strugurel(atat!) Pupici! Astept commuri muulte, ca sa dezbatem subiectul !
__________________
Hei! Va pupacesk!
Dyana321, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1783 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat