Subiect: Anii de liceu
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 15 mai 2012, 10:03:00
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Anii de liceu

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul
Pentru ca am terminat de facut invitatiile pt ora festiva m-am gandit sa deschid si un subiect aici.
Se zice ca anii de liceu sunt cei mai frumosi ,nu vor fi uitati and ..so on.
In opinia mea conteaza extrem de mult colectivul, de ei depinde daca o sa ai amintiri placute sau nu ,..si parca si vremurile.Acum sunt multe persoane superficiale,parca numai e unitatea aia de clasa..

Voua va e dor de anii de liceu?A fost o perioada in care erati un grup unit sau abia ati asteptat sa il terminati?Share your memories

Buna Julie!

Bun topic! Mie mi-e dor de liceu, in sensul ca primii 3 ani i-am facut in orasul unde m-am nascut, si au fost super! Am fost o clasa destul de unita si am multe amintiri frumoase de atunci! Nu numai frumoase, bineinteles, dar majoritatea imi aduc un zambet pe buze.

Clasa a 12-a am facut in alt oras, departe departe de celalalt liceu si la inceput a fost horror! Nu m-am putut acomoda deloc, am avut clasa numai de fete, am picat intr-o depresie, am suferit o perioada de mancat compulsiv... pe urma m-am indragostit si nu a mai fost asa rau!

Am fost la ambele intalniri de 10 ani (adica la ambele licee) si mi-am amintit cu nostalgie de vremurile alea... Au fost vremuri frumoase, dar si la facultate mi-a placut f. mult! Mult mai multa libertate, mai multa responsabilitate, distractie, primii bani castigati si prima dragoste nebuna!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat