View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 30 apr 2009, 11:24:42
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Cool Re: Ce creme folositi in prezent impotriva celulitei?

Citat:
Anterior postat de rose rose Vezi mesajul
As dori sa stiu ce uleiuri sua creme folositi pentru masajul anticelulitic; anul trecut mi-a mai facut masaj cineva cu ulei de masline; cea de acum imi recomnada nu stiu ce crema ca ii aluneca prea tare mainile cu uleiul de masline iar crema pe care o amstiu si eu ca intra prea repede in piele si nu prea poate sa-si faca treaba cum trebuie.
As vrea sa fie si ceva mai accesibil si ca pret. cea care imi face masaj mi-a recomandat o crema de vreo 500ml la vreo 70ron dar nu stiu cum se numeste...si zice ca ar folosi pt foarte multe sedinte de masaj. Am inteles ca e mai greu si de comandat ca nu au mereu pe stoc.

Nu stiu daca despre asta vorbesti, eu mi-am luat o crema la 500 ml (Lipogel) pe care o foloseau la saloanele unde mergeam si pe care am gasit-o la 28 lei anul trecut intr-o farmacie Help Farm, cred .
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat