View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 10 mai 2011, 05:30:12
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta pentru adolescente

Citat:
Anterior postat de DrIulia2010 Vezi mesajul



Aceasta dieta nu face mandrie unui medic nutritionist,nu cred ca a fost recomandata de vreunul.
Oh, nu vrei sa stii cate tampenii recomanda unii nutritionisti, zau. Eu am o intreaga "colectie" de astfel de recomandari, una mai breaza ca alta. Acum, pe bune, in orice profesie si specialitate exista o gramada de mediocri si nulitati, cand chestia asta se combina cu un marketing bun (= 10 persoane s-au infometat "cu voie de la doctor" si au slabit rapid si spectaculos 10 kile intr-o luna ) e cam nasol... dar asta e.
Am o meserie si o specializare care-s cel putin la fel de controversate ca nutritia, imi vin unele idei de la "colegii mei" de imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

PS: Daca nu ai auzit de "dieta cu orice poti pune pe o felie de paine (alba) o data la 2 ore", "dieta cu 800 kcalorii", "dieta cu cottage cheese si salata o saptamana", "dieta cu peste si salata - tot o saptamana" si alte astfel de minuni ale nutritiei, iti garantez ca le-au fost date prietenelor sau rudelor mele de catre nutritionisti/ endocrinologi, unele pe bani grei, altele cu reprosuri gen "daca nu vrei sa o tii, n-ai vointa".
Aveam si eu o mostra din tinerete, de cand m-am dus sa ma "caut" de tiroida ca mi se parea ca ma ingrasam prea repede (dupa infometare). Tanti dr., dupa ce i-am zis ca am slabit cu supa de varza or smth si am pus la loc 10 kile intr-o luna, mi-a dat o alta varianta de dieta "starvation" de-o saptamana trasa la xerox, ceva cu "mic dejun- o cafea si-o chifla, pranz: 100 g pui fiert si salata verde fara ulei, cina: 1 iaurt natural mic si-un mar", de s-ar fi inverzit de invidie dieta daneza

Yoyo, mama, orice nutritionist care iti da o dieta cu care sa slabesti 10 kg intr-o luna (!!!!!), mai ales cand esti adolescenta (!!!!!!!!) a chiulit destul de mult de la scoala, ca sa nu zic altceva....
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat