View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 20 ian 2010, 10:05:46
KmyyyMir's Avatar
KmyyyMir KmyyyMir este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: targu mures, Romania
Date: 163cm, 62kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit ....

Multumesc mult pt sfaturi.chiar am nevoie de cineva care sa ma sustina, la mine in familie e cam greu cu sustinerea, si sora mea trebuie sa slabeasca cam 20-25 de kg, dar nu prea face nimic in privinta asta. deaceea vreau sa incep acuma cat e mai usor, ca daca ajung la mai multe, o sa fie mai greu...
tocmai m-am cantarit sa fiu sigura, am 62 de kg. Inaltime am 1,63. deocamdata as vrea sa slabesc 7 kg, dar daca as slabi 10 kg as fi cea mai fericita fata de pe Pamant
voi incerca sa gasesc o dieta potrivita....mai demult am tinut dieta disociata cam 2 sapt, si m-am simtit mult mai bine, mai usoara doar ca era un pic cam grea dieta. o sa caut una mai potrivita..dar e asa de greu sa renunt la dulciuri...si stiu ca asta a fost problema ca m-am ingrasat anul trecut foarte mult. inainte mancam fff multe dulciuri, acuma nu asa de multe, mai rar. si manac searasunt sigura ca as putea renunta la dulciuri, sa mananc doar putin o data pe sapt, si sa nu mai mananc seara, doar ca am nevoie de organizare.
ieri am inceput sa calculez caloriile, o sa am mai multa grija la cat mananc, doar ca nu intotdeauna stiu gramele la ce am consumat, pentru a-mi calcula corect.
si cu 2 l de apa pe zi, eu deabea daca beau apa dupa ce mananc. intr-adevar e greu, trebuie multa ambitie,mare e lenea
KmyyyMir, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1566 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1049 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 792 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat