View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 21 ian 2010, 16:11:41
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Dieta Scarsdale - Mentinerea

Citat:
Anterior postat de Ioana64 Vezi mesajul
Buna, fetelor!
Ma uit sa vad ce pot manca in perioada imediat urmatoare dietei pe care am s-o termin duminica - dieta daneza. Ma gandesc cu groaza ca de acum in colo cam trebuie sa am grija ce bag in gura, dar mai ales sa-mi amintesc de ziua a 7-a din dieta daneza imediat ce depasesc cu 1-2 kg greutatea la care ma simt cel mai bine. Vorbesc de acea zi pt ca a fost tare chinuitoare pt mine.
Constat ca sunteti foarte multe tinere, si foarte tinere pe aici. Trebuie sa fie cumplit sa va chinuiti cu diete de la asa niste varste mici! Dar, ma rog, astea-s "canoanele frumusetii" astazi.
Fetelor, voi cele care va mentineti cu aceasta "Dieta Scarsdale", va puteti abtine de la toate alimentele interzise? Functioneaza aceasta dieta si daca o mai iei pe langa ea cateodata, sau trebuie tinuta strict?
Va doresc sa va mentineti sanatoase si slabutze!
buna. intra la principii, si citeste acolo mai mult. in principiu daca vrei sa dea roade dieta n ar trebui sa papi altceva, in generla, cand tii o dieta de preferat este sa o urmezi. nu este asa stricta, plus ca poti sa papi pana te saturi
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat