Citat:
Anterior postat de Q88
Ralu, capul sus!
Sa iti fie de bine cele 3 pahare; au fost o simpla refulare, nimic important.
Am vazut o psiholoaga la tv care spunea ca dupa o relatie de lunga durata, femeile ar tb sa ia o pauza de 1 an in care sa nu se implice in alta relatie, pentru a putea sa inchida tot ce a fost.
Meniul de azi arata asa:
MD: amaranth
P: supa de rosii, mancare de naut cu ardei copti
C: vinete cu ceapa, salata de radacinoase
62 min (7 exercitii, 3 serii din fiecare) exercitii pentru fund
|
Scuza-ma ca nu stiu sau nu MAI stiu. Cum te cheama? Uneori simt nevoia sa va spun fiecareia pe nume, si ma trezesc ca id-ul nu-mi da nici un indiciu
Asa am simtit si eu, ca nu eram pregatita. Dar cu rabdare si perseverenta m-a cucerit. Si culmea e ca de obicei, daca nu simt atractie fata de un barbat de prima oara cand il vad, nu mai are nici o sansa! Asta e... Sa fie primit... Numai ca inca nu pot sa diger ce s-a intamplat.
Si-acum, o reteta pentru voi, cadou:
Clatite cu pui si sos de ciuperci
Ingrediente pentru 4 portii:
Aluat clatite:
1 ou
1 lingura smantana nefermentata 30% grasime diluata cu apa pana la 160 ml lichid
80 g premix patiserie "Slabesti mancand"
1 lingurita ulei de masline
sare
Umplutura de pui:
4 pulpe superioare de pui, dezosate si fara piele
1 ceapa medie
2 linguri ulei de masline
sare, piper, 1 varf de cutit nucsoara rasa
Sos de ciuperci:
6 champignoane
2 linguri ulei de masline
120 ml smantana nefermentata 30% grasime
2 linguri smantana fermentata 12% grasime
sare, piper
patrunjel verde pentru ornat la sfarsit
Preparati aluatul de clatite: bateti oul cu un praf de sare cu un tel; adaugati alternativ lichidul si premixul, amestecand cu telul; la sfarsit adaugati 1 lingurita ulei de masline; lasati la frigider 20 minute.
Preparati umplutura de pui: puneti la inabusit, intr-o tigaie antiaderenta, in uleiul de masline, ceapa tocata marunt (cu 2 linguri de apa); puneti dupa 3-4 minute pulpele de pui taiate cubulete, amestecati 1-2 minute descoperit; condimentati cu sare, piper si nucsoara rasa; adaugati 2-3 linguri de apa si inabusiti cu capacul pus pe tigaie 5-6 minute, pana constatati ca s-a inmuiat bine pulpele de pui si a scazut lichidul. Tocati totul cu blenderul sa faceti o pasta fina.
Sosul de ciuperci: tocati ciupercutele marunt; inabusiti-le in 1-2 linguri ulei de masline; cand a scazut tot lichidul pe care l-au lasat, condimentati cu sare, piper si adaugati smantana nefermentata, fierbeti 1-23 minute; apoi adaugati smantana fermentata si luati sosul de pe foc.
Umpleti clatitele cu tocatura de pui, turnati deasupra sosul de ciuperci si presarati patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!