View Single Post
  #1029 (permalink)  
Vechi 09 mai 2012, 18:41:37
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: Jurnal de Puffoasa

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Asta e situatia. Imbatranim si ne degradam. Imi e groaza de batranete, deja, dupa experienta pe care am avut-o cu bunica, pe care, din pacate, simt ca o mostenesc ca background psihologic. Sper, totusi, sa nu devin o povara pentru cei din jur...

Nu ai ce sa-i faci. Stiu ca e greu sa te controlezi cand ai de-a face cu o situatie absurda, dar numai ea stie ce e in mintea ei, nu poti sa lupti impotriva universului personal pe care si-l creeaza incetul cu incetul. Aprob-o si las-o cum stie ea, pentru ca nu merita sa te consumi. Ai mei au avut foarte mult de suferit din relatia cu bunica mea din cauza senilitatii...

Din pacate stiu cum e situatia, dar zi de zi face acelasi lucru, azi e un elastic, ieri a fost un capod, alataieri niste pantaloni si uite asa ma toaca de vreo 2 saptamani. Din pacate pt ea.. si pt mine azi mi-a pus capac, nu am mai rezistat si am rabufnit. Plus ca tot aminteste de tata si-l boceste si nici nu stiu sa explic cum se manifesta si parca-mi baga cutitu-n rani de fiecare data cand zice de el.
Probabil , defapt mai mult ca sigur am avut si am eu o zi mai proasta de le pun pe toate la suflet.. Sper ca maine sa fie mai bine .
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]