View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 09:18:15
alice2you's Avatar
alice2you alice2you este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 21 iul 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 38
Dieta: montignac personalizat
Date: 167cm, 65kg
Mesaje: 376
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

Alice, mi-e usor sa ma tin de schema. Vroiam sa iti spun de ieri, eu la legumele permise sa stii ca le mai inlocuiesc si dupa cum am chef sa mananc., nu sunt 100% pe schema. Plus ca iaurturile la mine sunt integrale.
Dar vad ca merge treaba. Iar meniurile mele se invart pe la 1500 - 1700 in perioadele de slabire. In diversificare clar ajung la 2000.
Te pup!

Neata fetele!
Azi m-am trezit cu febra musculara la picioare, de la genunchi in jos. Se vede ca ieri am mers mult.
Mi-ar place sa merg asa zilnic, dara nu am cum sa ies asa decat o data pe saptamana.
Asta e. Azi sa vad ce fac prin casa. Sau poate fac pauza si mai fac sport de maine in colo. Voi vedea.
Nici nu vreau sa exagerez, mai ales ca eu nu sunt prea indragostita de asa ceva.
Ame, mie nu mi-e greu sa mananc dupa Monti (l-a Man a fost mai greu pentru ca nu pot sa-mi fac aprovizionarea cand am nevoie ci cand am timp si am cu cine sa-l las pe cel mic) pentru ca m-am obisnuit si chiar nu mi-e pofta de nimic nepermis.
L-a mine problema cea mare este lipsa dulcelui. Mai ales ca trec printr-o perioada in care pofesc mult la dulce (ceea ce e anormal pentru mine pentru ca de cand ma stiu nu ma omoram dupa dulciuri, pot spune ca mi se facea chiar rau cand mancam dulciuri, cel putin ciocolata nici nu o bagam in gura si preferam biscuiti cu creme sau prajiturele). Acum salivez cand vad ciocolata si spre norocul meu chiar imi place ciocolata neagra conforma cu monti.
Sunt sigura ca este doar o pasa cu pofta asta de dulce si o sa-mi treaca! Pana atunci prefer sa iau o pauza de la obiectivul meu de a da jos inca cateva kilograme dar v-oi continua sa mananc Monti cu precizarea ca voi manca si dulciuri conforme.Sper sa ma mentin pentru ca voi respecta in linii mari principiile (mi-a placut mult cum a rezumat principiile Monti una dintre fete, nu mai stiu care) :
IG MARE INTERZIS
IG MEDIU FARA GRASIMI
IG MIC ORICAT
PUPICI!
alice2you, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]