View Single Post
  #105 (permalink)  
Vechi 27 iul 2011, 12:26:32
calexandra's Avatar
calexandra calexandra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 24 ian 2011
Locaţie: Bistrita, Romania
Date: 157cm, 55.4kg
Mesaje: 497
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Grupul Siluete - Concurs Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de zozolina Vezi mesajul
n-am adik..nu am luat test...am plecat ieri dupa amiaza sa mancam la mama..si Delia a vrut sa ramana la ai mei peste noapte..si noi ne-am intorrs aporpae de culcare si..am uitat pur si simplu..am sa imi iau azi...oricum nu am niciun fe lde simpotme nici ca ar veni nici ca as fi...Dzeu stie...poate ca intarzie ca am fost si la mare si pt ca nu mai iau pastile...si corpul se reface...in anul cand ma vrut sa raman gravida mi s-a intmaplat sa imi intarzie si 45 zile..iti dai seama cate teste ma facut...am fost jale...am ramas abia la 1 an de cand ma lasat anticonceptionalee...cine site..poate if si stresul..oboseala...griji..
si eu am avut probleme cand am intrerupt anticonceptionalele....mi-a intarziat o luna ...am fost la control..si mi-a zis ca trebuie sa vina...am astepta...inca 1 luna...nimic...m-am dus si mi-a dat ceva trateament dupa care mi-a venit..
a fost o perioada stresanta.....iar acuma trebuie sa iau anticonceptionale pana ma hotarasc sa fac bebe....
__________________
calexandra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2148 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1631 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1632 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat