View Single Post
  #10580 (permalink)  
Vechi 20 iun 2012, 20:02:34
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de cris85 Vezi mesajul
Ciao Dia ,

In sfarsit am si eu timp sa trec pe la tine...am citit retro toate minunile ce ti s-au intamplat Ai grija de tine si nu te mai consuma pentru orice ca asta favorizeaza durerile de stomac. De fapt genul asta de dureri, ca eu avusesem crize de fiere anul trecut de la stres Persoana ta e pe primul loc, remember ? Sa te gandesti la asta cand mai ai mici suparari si nu le lua pe suflet.

Suna bine meniul tau de azi Banuiesc ca si la voi e ingrozitor de cald Eu asa-s de lesinata de caldura ca numa supe si verdeturi imi vine sa mananc. Sport nici eu nu am facut de o saptamana ca ma vizitasera "neamurile" si am tras toata saptamana cu niste dureri groaznice Dar recuperam noi cumva in viitorul apropiat, nu ?

Te pupacesc & serviciu usor
Hei! Esti pasare rara
Da, pe sistem nervos se intampla si treaba cu stomacul si multe alteleDar il calmez cu tratament si scap eu.
Daaa, e o caldura infernala, pana acum m-am topit, incepe sa se racoreasca acum la receptie, deci e bine. Si noroc cu caldura ca mancam mai usor, mai crud, mai racoros
La mine musafirii s-au dus, saptamana trecuta din cauza lor nu am facut sport iar sapt asta pana azi nu am facut din cauza stomacului, mi-e cam teama sa il zdruncinIncerc sa reiau de maine, cel tarziu poimaine cand voi fi libera.Sa vedem
Multumesc de vizita, scumpica!Sa ai o seara frumoasa!
Citat:
Anterior postat de Creatsa Vezi mesajul
Trebuia sa iti iei ceva mai consistent .Si cateva zile sa ti un regim mai asa...paine prajita,covrigei,iaurt,carnita de pui ,cartofiori fierti.
Iti trimit eu niste piept de pui

Un,Cretunel , am mancat si uscaturi, am mancat si cartofi si pui...Doar ca azi a fost neprevazuta tura asa de devreme si nu am avut timp sa pregatesc decat salata aia si ma bazam pe paharul de sana. Ma cam incearca foamea, merg sa fac plinul de apa si treceMaine rup la md
Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Cum lipsesc un pic, cum patesti ceva. Imi pare rau de cearta cu sora ta...nu mi se pare normal sa exagereze. Si inainte sa plece la facultate tin minte ca aveati discutii legate de casa, ea intotdeauna asteapta sa faci tu mai multe, sau are senzatia ca ce face ea e mai mult decat destul, si neapreciat. Imi pare rau ca nu sunteti destul de apropiate(sau nu isi doreste ea asta) incat sa puteti vorbi deschis, fara a mai ajunge la conflicte. Poate e geloasa pe tine si iubi (ea are prieten?) sau ca nu are si ea un venit al ei? Eu stiu, pot parea niste motive superficiale, dar... nu ai de unde sa stii de unde apar probleme. Te pup si sa ai o seara si o noapte buna!
Da, Simi, sa stii...Cum lipsesti, cum apar si la mine problemele
Da, am tot avut astfel de discutii. Problema mea e ca i-am spus deja sa ma lase sa imi fac treburile in ritmul meu, in functie de programul si energia mea. Daca e ok camera ei restul nu mai conteaza. Mi le fac rand pe rand....Sa stii ca avem moemnte cand comunicam foarte bine dar sunt rare. Ea e impulsiva, e altfel fata de mine. Cand se supara cu cineva tine suparare cu toata lumea. Iar pe mine ma frustreaza sa vad ca se poarta urat cu mine din cauza altora, atata timp cat eu fie ca am fost bine, fie ca nu, fie ca m-am certat sau am avut probleme nu mi-am schimbat comportamentul fata de ea. Si mi-e aiurea sa o vad suparata fara sa stiu motivul....
Ea are prieten si ce mi se mai apre aiurea e ca i se pare ca ma iau de el, ca nu sunt de acord cu el. Dar nu e asa, nu am motive sa fiu deranjata de el.Venit nu are, adica ii trimit parintii bani..Nu stiu care ar fi motivul. Cred ca asa e firea eii, pur si simplu....Ma doare sa vad ca e apropiata de oricine si orice mai putin de mine.....Ma doare sa ma vada ca pe un dusman si sa se poarte asa cu mine....Asta e.Nu putem schimba oamenii.
Te pup!Sa ai si tu o seara frumoasa!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]