View Single Post
  #106 (permalink)  
Vechi 13 sep 2011, 12:26:58
ilse's Avatar
ilse ilse este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2011
Locaţie: sibiu, Romania
Vârsta: 30
Date: 160cm, 56.6kg
Mesaje: 143
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul emei (ilse)

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Faptul ca ai o mecla dereglata nu e problema, problema e ca ai un sufletel trist. Si ca cele mai in masura persoane sa te ajute la capitolul asta sunt un psiholog, un terapeut si un psihiatru.

Nu zice nimeni ca esti defecta, dar ceva din organismul tau transmite mesajele gresite si asociaza anumite idei cu ceva ce nu ar trebui asociate: iesitul din casa cu senzatia de palpitatii. Cardiologul a zis ca esti sanatoasa, deci asta inseamna ca tu, inainte sa pleci de acasa faci o asociatie aproape instantaneu. "O sa ies din casa si o sa mi se faca rau." Daca nu ti se face rau fizic, inseamna ca iti e rau psihic, ca ideea de a iesi iti provoaca anxietate.

Asta devine, pana la urma, un handicap. Dar poti lupta cu el, poti invata sa controlezi chestia asta. Si , in loc sa gandesti cum gandesti in mod normal, sa pleci de acasa gandindu-te ca trebuie sa poti sa mergi mai departe decat ieri azi, pentru ca nu ai nimic fizic in neregula, esti complet sanatoasa, deci trebuie sa gandesti altfel. Si iti spui: nu am ce sa patesc pana la capatul strazii asteia, deci nici pana la capatul celeilalte nu o sa patesc nimic. Si la fel pana la capatul orasului.

Nu trebuie sa pornesti cu prejudecata ca esti defecta. Faci niste conexiuni defectuoase. Si mai ales faptul ca aveai senzatia ca ai o problema cu inima arata ca totul era indus de la creier: iti dai singura starile alea de rau!

In ceea ce priveste doctorul la care mergi, nu conteaza. Mergi la doamna la care ai programare. Daca nu te intelegi cu ea, poti incerca si la Pacala

Sa imi spui cum decurg lucrurile. Te pup

Scuze daca scriu mult si ma repet...
scuze?? nu, in niciun caz. adica tu ai atata rabdare si tot tu iti ceri scuze? eu ar trebui sa fac asta ca-s prea stresanta.nici mama nu are atata rabdare, daca simt nevoia sa stau singura in camera incep sa ma plang si pleaca mama. si am rezolvat problema.
inca nu sunt 100% convinsa ca starile astea nu-s de la psihic, dar daca totusi sunt cred ca sunt mai greu de tratat...
o sa spun, doar ca eu inca mai sper sa nu merg...
ilse, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 992 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]