View Single Post
  #1064 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 12:06:32
Lala26's Avatar
Lala26 Lala26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2011
Locaţie: Rm Valcea, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Montignac
Date: 162cm, 55kg
Mesaje: 479
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Pasy Vezi mesajul
Frateeeee!!!!!
Imi vine sa imi pun cenusa in cap si sa ma duc cat vad cu ochii
Stiu ca aveti dreptate apropo de dulciuri, si sustin ideea respectiva, dar eu am precizat clar ca era vorba de un moment mai special, de asta mi-am permis sa fac dulciuri, si am mai spus clar ca din tot ce a iesit eu am papat abia doua feliute, ce asa mare lucru.
Am mai spus de multe ori ca o sustin pe Eva cand spune ca noi cele ce avem mai mult de slabit trebuie sa avem grija cu dulciurile si sa le evitam cat mai mult.
Pe de alta parte, eu paine nu am mancat deloc de trei sapt deja si nici fructe(bine ieri am calcat stramb si am papat) tocmai ca sa reduc cantitatea de zahar din sange, nu ma astept sa ma ia nimeni de model.
Si subscriu la ceea ce spunea Vamedeea, ce farmec are o dieta daca tu de fapt tot timpul te restrictionezi si nu iti permiti nimic nimic, pai atunci ma apucam de alta dieta, la mine asa functioneaza psihic, daca stiu ca e " regim " si nu am voie aia sau aia, pai de aia imi trebuie, asa ca prefer sa stiu ca e o dieta si nu regim, una mai lejera, in care pot din cand in cand sa imi mai permit sa ma abat, odata la doua sapt nu zilnic, stiu ca am mult de dat jos, da nu ma grabeste nimeni, si chiar daca am mai avut cate o abatere tot am slabit aproape 5 kg intr-o luna, pt mine e super, si un indicator ca fac bine ceea ce fac, chiar stiu ca o sa fie si luni in care vor fi mai putine kg cu minus, si zic eu ca e mult mai ok ca atunci sa incep cu restrictiile.
Iarasi spun ca in cartile lui, monti are destule deserturi si totusi lumea a avut rezultate, sunt absolut de acord cu faptul ca nu dulciurile sunt baza dietei, dar ce sa-i faci asa suntem noi, prima si prima data ne uitam daca avem voie si dulce, zaharul din noi e de vina eu in gen am papat cate doua patratele de cioco 75% dupa pranz si uneori negresa aceea umpluta cu cioco 75%, atat, da am slabit, acuma fiecare face cum poate, eu chiar am incercat sa fiu 100% monti, da cand esti prima data in asta e mai greu, poate cand revii la a doua tura de monti deja e mai usor, insa eu imi doresc sa tin monti faza I cel putin trei patru luni(asa cum recomanda si el) si apoi sa nu mai am nevoie de faza I deloc, niciodata, am invatat multe multe in luna asta si acum stiu mai bine unde greseam si cu ce, asa ca sper ca ma voi feri de acele greseli pe viitor.

Sa ma iertati ca m-a luat asa vorbaraia dar....simteam si eu nevoia sa spun ceva, nicidecum sa apar ceva.

Sa aveti o zi minunata si spor la slabit
Pasy, tare mi se pare ca te-ai atacat. Si din pacate, sau din fericire- te-ai atacat degeaba. Prevazand acest tip de reactie, am precizat mai sus ca nu fac atac la persoana...Nu iti era adresat tie acel comment si mai ales, stiu foarte bine cum ai gatit acele dulciuri, ca un premiu pentru ca slabisei. Dar montignacele noi si cele care ne citesc din umbra sau cele care abia se apuca nu stiu asta, sau nu inteleg bine fenomenul si considera ca asa e normal. E foarte bine ca te feresti de dulce in exces si ca ai inteles ca fara asta..slabire nu e
Am si precizat ca nu trebuie tinuta o dieta draconica, nu spune nimeni sa ne abtinem, subscriu la ce ai scris despre abtineri. Pana la capat e un stil de viata, nu o perioada in care ne abtinem si apoi ne aruncam in toate cele pentru ca am scapat de dieta.
Foarte bine ca ai in plan sa te tii de dieta pana la capat si ca ai invatat multe pana acum si sper ca esti constienta ca mai ai inca pe atat de munca pentru a recunoaste combinatiile corecte. Eu te felicit pentru ambitie, pe tine si pe toate fetele care reusesc sa slabeasca, iar ce am spus sper totusi ca si-a gasit ecou in gandurile voastre. scopul meu e sa va sustin, atat cat pot, va vreau binele iti dai seama, ca altfel nu as fi aici, insa a sustine pe cineva intr-o dieta inseamna si a-l trage de maneca atunci cand ti se pare ca greseste. Si ma astept ca si voi sa faceti acelasi lucru pentru mine.
__________________
Punish the sin, but love the sinner
Lala26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1928 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat