View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 29 iun 2012, 09:37:03
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Machiaj, coafuri si tinute

Fetelor ma bucur ca va place subiectul

Azi cum v-ati machiat?

Haideti sa va zic care este ritualul meu zilnic la machiat:

Dupa ce dimineata ma spal cu un sapun cu sulf (bun ptr cosuri), aplic o crema de fata hidratanta, e f important sa iti hidratezi tenul inainte sa aplici fondul de ten, apoi bag fon de ten (vara folosesc unul mat, cu putere de acoperire medie), concelear la cearcane, ptr ca e o zona cu probleme la mine. Concealerul il aplic si pe nas partea de mijloc, mai proeminenta, iar pe laturi folosesc ceva mai inchis, ca sa dea impresia de nas mai mic, mai ingust. Ptr conturul fetei folosesc ori find de ten cu o nuanta mai inchisa, ori pudra sau bronzer pe care o aplic pe pomenti, spre tample, pe partile fruntii si maxilar. Apoi aplic un primer ptr ochi, ca sa reziste mai bine machiajul.
Dupa, incep sa pun fardurile: o nuanta neutra, mai deschisa, pe toata pleoapa, una un pic mai inchisa pe pleoapa mobila si una si mai inchisa la coltul ochiului si pe pliul pleoapei. Culorile de amesteca cu o pensula speciala (blending). Apoi trasez o linie subtire de tus de ochi pe care o acopar cu un fard negru, ca sa nu se intinda.
Intorc genele cu clestele special si le dau cu rimel si jos si sus.
Sprancenele ce conturez cu fard maro inchis sau negru, cu o pensula subtire, dreapta.
Apoi dau cu pudra, blush (aici depinde de ten, eu folosesc in general culori mai peachy, ca am tenul spre bej). De asemenea blushul depinde si de ce ruj folosesti, de ex daca folosesti un ruj mai aprins, trebuie un blush mai 'cuminte'.
Dupa, aplic iluminator pe partea de mijloc a fruntii, deasupra sprancenelor, pe nas (nu tot nasul, doar partea de mijloc ), deasupra buzei si evident pe pometi.
Ruj nu prea folosesc, mai mult balsam de buze, ulei de migdale sau luciu de buze.

Hai ca v-am facut capul doaga
Mult am mai scris!

Va puuup!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat