View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 07 sep 2012, 14:59:45
mihaela01's Avatar
mihaela01 mihaela01 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 28
Date: 158cm, 57kg
Mesaje: 923
Aprecieri acordate: 172
Am fost apreciat(a) de 100 ori in 83 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere - WhiteAngel

Citat:
Anterior postat de WhiteAngel Vezi mesajul
Hello slabute dragi ! Incep prin a ma prezenta, desi multe dintre voi ma cunoasteti deja (cred ca sunteti cateva care asteptati demult ziua aceasta in care imi fac si eu jurnal )
So, numele meu este Roberta, am 17 ani si sunt din Craiova. In momentul de fata masor 1,66m inaltime si o greutate de ~48kg (mai variaza)
Din data de 15 ianuarie 2012 am decis sa fac o schimbare in ceea ce priveste aspectul meu fizic - pur si simplu nu imi placea ce vad in oglinda, de mica am fost complexata de kilograme, nu cumva sa ma ingras (chiar daca eram slaba) .. se pare ca am reusit sa imi indeplinesc unul dintre "visele" mele, si asta numai cu ajutorul vostru, al Slabute.ro ... alimentatia sanatoasa + sport este cheia ! in materie de sport au fost mai multe care m`au ajutat: bicicleta eliptica, sarit coarda, abdomene clasice, fitness, HHA, pilates ..
Sii uite`ma aici, cu un jurnal de mentinere desigur ca ma mentin la greutatea asta de vreo 3 luni si imi pare foarte bine Imi doresc sa vad cat mai multe slabute fericite si mai increzatoare in propriile puteri, pentru ca va spun eu: SE POATE !


recunosc ca de cateva zile am mancat mai haotic asa m`a apucat foamea nu stiu de ce .. dar sper sa`mi revin zilele astea voi ramane singura, parintii mei pleaca in strainatate si nu se stie cand se vor intoarce iar eu imi voi purta singura de grija si 2-3 zile prin weekend cu ajutorul bunicii sper sa ma descurc, sa nu cad in vreo depresie ceva, dar am norocul ca va am pe voi

va pup, sa aveti o zi la fel de frumoasa ca si voi !

Buna scumpa , ma bucur ca ti-ai deschis si tu jurnal.
Te vei descurca cu siguranta.
Nu cazi mai in nici o depresie doar esti o luptatoare , fi optimista.
Sunt alaturi de tine peste cateva luni poate voi ajunge sa imi deschis si eu un jurnal de mentinere cine stie.
Te pup si iti doresc sa ai o zi minunata .
__________________
Fat I'm gonna BURN you!
I Promise!
mihaela01, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat