View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 28 aug 2013, 08:47:48
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexandra! Punct si de la capat, de data asta voi reusi!

Citat:
Anterior postat de alexandra123 Vezi mesajul


Pai am incercat cat de cat sa manac mai normal, fara paine si dulciuri, dar la unele , cum ar fi inghetata nu am putut rezista nici cum. Am mai facut si sport, am mai facut si foame, am mai apelat si la hipocalorica, ajunsesem la 64 dar datorita nebunelii mele am reusit sa mai adaug 2 kg din nou pe mine. Sunt genul care nu stie sa guste, deci eu daca gust o bucatica de ciocolata o manac pe toata, daca manac azi manac si maine,daca tot am mancat ciocolata mai manac si paine, ca mno dupa toata ciocolata aia ce mai conteaza si in fiecare zi ziceam ca gata asta e ultima zi dar o lumea de la inceput mai mancam si biscuti mai un alta si uite asa in 2 saptamani mi-am batut joc de toata munca mea de cateva luni, pentru ca toate astea mi s-au pus inapoi pe burta si m-am ales cu 3-4 cm in plus din nou...
mdaa...tare complicat...am si eu perioade de astea...dar se educa..trebuie sa ne invatam sa ne alimetam corect si in limita bunului simt..sper ca in viitorul apropiat s-o putem face, ca cel mai greu iar va fi la mentinere..
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]