View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 13 ian 2011, 21:08:28
Roxalia's Avatar
Roxalia Roxalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: Dieta Personalizata
Date: 178cm, 68kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Multumire Slabute.ro!

Feteleor as vrea foarte mult sa va multumesc!
Datorita voua si site-ului acesta minunat am o sustinere,o incredere si o incurajare pe care nu am avuto.Deobicei cind ma apucam de vreo cura de slabire,max meu era de 4-5kg, acum cind vad ca voi,doar cu ajutorul sportului si a mincarii sanatoase ajungeti la -17 kg cinstit imi da incredere sa ajung si eu la aceasta suma.

Citesc in fiecare zi jurnalele voastre,istoriile de slabit si asta imi da o putere si o mindrie.Dc mindrie? Pt ca simt ca pot si eu si sunt mindra ca vreau sa duc asta pina la capat!Mi-am pus in minte ca gata,ajung la silueta mult dorita si nu ma las pina no am!

Deobicei nu incep teme de discutii despre slabit,diete...dar astazi intimplator ascultam discutia unor colegi.Era foarte staniu,doar se jeluiau: "imi era atit de greu in perioadele de slabit,simteam ca nu ma puteam misca din cauza ca doar am exclus ceva din ration!" Ma uitam cu o privire lunga la ele...adica...Alooo! Eu personal ma simt minunat pe zi ce trece!Sunt mai activa,mai energica,mai vesela si simt o usurinta in mine.Si cel mai mult imi place,simtul acesta pe care cred ca toate il aveti: cind ai mincat putin si cu putine calorii si te simti saturata dar in acelasi timp atit de libera...nu pot sa redau prin cuvinte...dar sunt deja la a-7-a zi de dieta,si ma simt intradevar foarte bine,si totul datorit voua!

Va iubesc si va multumesc din suflet!!!
Roxalia, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Roxalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2576 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -7 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat