Subiect: Relatie din mila
View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 15 mar 2011, 07:12:57
lumy5's Avatar
lumy5 lumy5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata,South Beach
Date: 175cm, 75kg
Mesaje: 503
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 19 mesaje
Implicit Re: Relatie din mila

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Asa eDuca`seDar al meu nu s`a lasat usor..era prieten cu actualul si incepuse sa inventeze chestii urate despre mn sa ma desparta de el..Nebun om
Waw. Foooarte urat. Cel mai important e ca ai reusit sa iti pastrezi relatia in care te simti tu implinita, cu toate obstacolele ce s-au ivit.
Mie imi place sa cred ca din fiecare chestie care ni se intampla trebuie sa invatam cate ceva, chiar daca e o experienta frumoasa sau e din cele mai urate. De data asta am invatat ca trebuie sa avem maaare grija ce persoana alegem sa avem langa noi.


Bine c-ai scapat de el. Mari nebuni baietii astia.
Al meu l-a urat de cand l-am cunoscut pe actualul, simtea el o amenintare, mai ales ca aveam cu o relatie la distanta si cel de acum e din Buc. cred ca si acum considera ca e numai vina lui ca l-am lasat, cu toate ca am incercat sa ii explic pe toate caile ca relatia noastra se dusese de mult, el tot dadea vina pe actualul. Si cea mai tare faza a fost ca m-a sunat la inceputul lui ianuarie sa faca misto de mine, sperand ca m-am despartit de prietenul meu (cu el cel mai mult am stat 1 an, apoi 6luni, apoi de vreo 3 ori cate 4, dar deja dupa 2-3 incepea sa scartaie rau). si a ramas mut cand a aflat ca este un om cu care sa pot fi 9luni fara nicio cearta. si de atunci am scapat de tot
__________________
Where there's a will, there's a way


Jurnalul meu
-> http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eusi-8905.html
lumy5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat