View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 13 apr 2011, 14:16:16
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sotul meu pastreaza legatura cu fosta prietena

Daca imi prind prietena ca-mi cauta in telefon pe ascuns ii dau un sut in fund. Daca se apuca sa-mi stearga ceva din ce am eu in laptop/telefon, ii dau si un sut in fund la propriu. Probabil de-asta sunt eu singur, pentru ca exista astfel de persoane ...

Anyway, un barbat care nu este extrem de sigur pe el intotdeauna prefera sa aiba un back-up. Daca nu merge cu tine, sa fie fosta. Daca are chef de sex cu o femeie, sa fie fosta. Daca se cearta cu tine si nu are cu cine sa vorbeasca, sa fie fosta. Eu am preferat sa tai legatura cu foste, sau sa le clarific imediat dupa ce s-a terminat relatia. Daca am chef de distractii, poti oricand sa gasesti o alta femeie, de ce sa apelezi la o fosta.

In cazul tau zic asa:
1. iti deschizi o firma de detectivi particulari, castigi milioane de euro si ii dai papucii, mergi la hollywood si te combini cu David Hasselhod din Baywatch.
2. te lasi de copilariile (ca sa nu folosesc un cuvant mai urat) astea si rezolvi problema intr-o metoda matura. Adica comunici si rezolvi pe care verbala (nu detectivista) problema.

Ca sa fim intelesi, o relatie in care exista indoieli fata de unul din parteneri NU o sa functioneze prea mult timp. Chiar daca nu se mai intampla nimic peste 10 ani, tu o sa ai aceiasi temere.

Este o melodie, intamplator e un hip-hop, sau rap, cum vei sa-i spui, se numeste "Gandul ucide". Nu, nu fapta, nu faptul ca el si-a trage cu alta femeie. Pentru ca nu iti este clar daca o face sau nu. Dar faptul ca tu te gandesti ca el o face, distruge o relatie, chit ca o face, chit ca nu.

PS: faptul ca nu am fost casatorit nu inseamna ca nu am o gandire rationala si nu stiu conceptul de actiune-reactiune, si relatia dintre ele intr-un cuplu.
PSS: ii dau dreptate ancutei.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat