View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 19:45:16
lummi's Avatar
lummi lummi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2009
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 45
Dieta: monti
Date: 167cm, 57.3kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

salutare, mishutza! mersi ca ai deschis acest topic asa cum ai promis aseara. eu abia acum am avut timp sa deschid calculatorul si sa citesc experientele tale cu alergatul. foarte interesante, iar modul in care le povestesti parca iti dau o pofta fenomenala de a face jogging... trebuie sa precizez ca sunt o persoana foarte comoda, si pe deasupra am o foarte slaba rezistenta. sunt convinsa ca dupa 3 minute o sa fiu cu limba scoasa de un cot am incercat acum 2 ani sa fac aerobic...fetelor, dupa 5 minute mi-a venit rau, a trebuit sa ma intind pe banca, pt.ca simteam ca lesin. e adevarat ca am luat-o din prima prea repede...dar m-am speriat un pic...asa ca faza cu joggingul mi se pare o super idee, mai ales ca fiecare trebuie sa alerge in ritmul sau.
abia astept, numai ca pe ninsorile de afara...acum mai mult as sta in pat cu o cana de laptic langa mine...
oricum, mai scrie-ne mishutza despre experientele tale cu joggingul. mie imi plac foarte mult, si ma impulsioneaza pentru cand o sa se mai incalzeasca un pic...
lummi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1481 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 964 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat