View Single Post
  #1107 (permalink)  
Vechi 20 feb 2013, 09:33:47
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnal LeeLyy (Dukan)

Citat:
Anterior postat de LeeLyy Vezi mesajul
MsJ! de cand n-am mai trecut pe la tine!!!!!!!!!!
Dar cred ca m-ai "invatat": cand nu ne vedem inseamna ca am ceva pe suflet, ma ascund de tine pt. ca nu vreau sa te mint si-atunci... ma pitesc!
Acum sunt intr-o perioada nu tocmai buna... Am inceput, in sfarsit, zugraveala! Am in casa dezastru: moloz, praf, mobila inghesuita... Ziceam ca ma inarmez cu rabdare si 2-3 sapt. nu mor. Dar m-am speriat din prima zi... Am avut cosmar ca mi-a distrus zugravul usile, usile mele noutze si frumoase... M-am trezit plangand dupa ele si m-am apucat si le-am imbracat in banda adeziva... Asta ar fi una din nelinistile mele...
A doua temere este legata de mama... Se pare ca boala ei este epiteliu bazocelular (cancer de piele) iar tratamentul este chirurgical... Nu stiu cum sa o consolez, nu prea ne asculta si se gandeste numai la bani, apoi zice ca face cum spun eu... Eu nu stiu daca iau hatararea cea mai buna pt. ea... si asta ma macina f. tare... Pe net am vazut ca sansele de vindecare sunt foarte mari... dar ce te faci cu starea ei de spirit!
Off, Doamne! ajuta-ma sa trec de perioada asta!
Cu dieta nu sunt f. multumita de mine! Stiu ca pot sa fiu mai cuminte decat acum... dar nu prea-mi iese...
Imi pare rau ca treci printr-o perioada asa grea, sper din toata inima s-o depasesti cu bine si sa vi cu vesti bune. Este f. rau sa fi nevoita sa iei o decizie, mai ales daca de ea depinde sanatatea mamei tale. E clar ca tu vrei sa iei cea mai buna decizie.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]