View Single Post
  #111 (permalink)  
Vechi 28 dec 2011, 18:50:35
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Cum v-ati cunoscut prietenii,logodnicii,sotii?

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Cum v-ati cunoscut actualul sot?
Ne-am cunoscut in liceu, in clasa a XI -a. Si de atunci am ramas in doi.

A trebuit sa ne ducem cu liceul, clasele mari la un miting cretin intr-o duminica dimineata. Cu forta. Si un tip din clasa cu sotul meu (pe care nu-l cunosteam inca) a intrat in vorba cu mine, am stat la palavre tot mitingul etc. Cand sa plecam m-a luat de mana brusc si a inceput sa-mi declame tot felul de texte siropoase, de genul "Acum ca te-am gasit, nu te mai las sa pleci", "Esti cea mai simpatica tipa pe care am cunoscut-o in viata mea" si alte siropuri de genul...Nu am avut nici o treaba cu omul cat am vorbit la miting, adica vorbeam de diverse dar nu era nimic atragator la el, in sensul ca nici prin cap nu mi-a trecut ca omul avea bucurii la mine. Asa ca am profitat de o busculada la metrou cand sa plecam si am disparut subit de langa gagiul mult prea inflacarat si usor penibil.

Cand a inceput luni scoala ne-am intalnit iar in curtea liceului si atunci l-am remarcat pe actualul sot, care era amic cu omul inflacarat de mai sus. Si colegi de clasa. Cu ala siropos nu am mai vorbit mare lucru, am balbait ceva de ce am disparut la metrou si pa si pusi.

The rest is history. (si e treaba mea ce s-a intamplat dupa aia, nu pot sa scriu ca ar fi ca si cum s-ar pierde din sarm).
Răspuns cu citat