View Single Post
  #116 (permalink)  
Vechi 30 sep 2011, 21:08:39
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mutulica...Cristina - o viitoare slabuta

Citat:
Anterior postat de mutulica Vezi mesajul
Azi am fost foarte ocupata, pornita de foarte dimineata de acasa am mincat doar vreo citeva prune, iar cind am ajuns la prinz aveam o foame de lup si am mincat cam mult.
Meniul meu pe azi la carbo:
Md - prune;
P - o placinta cu mere, covrigi;
C - o felie de tort.

Am mers cu pas foarte rapid prin oras, am avut de lucru prin casa si am sapat in gradina ( cu sapatul asta consumi destul de multe calorii si transpir foarte tareeee) si am ajuns seara foarte obosita si cu o durere de spate asa ca azi fac pauza la sport si recuperez miine.
hello...eu iti recomand ca in meniurile tale sa fie doua gustari, nu doar una, ca de aceea ti se face asa foame, si mai bagi si cate o felie de paine in plus, adica sa mai ai o gustare de o fruct sau legume pana la pranz, ca asa poate nu vei mai calca pe alaturi...mie la carbo mi se pare ca ai mancat ok, acum depinde si de cat de mare era placinta aia de mere, iar cu covrigeii nu e stres, ca aia nu au atatea calorii...tortul e ok, si eu am mancat si a fost ok
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]