View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 27 mai 2019, 23:39:03
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Post Re: Jurnal Rallara-O noua etapa a vietii

Buna seara,

Nu vreau sa incep negativ dar nu am mers la alergat pentru ca a plouat si m-am simtit obosita. Nu-i bai ca merg maine

Ma gandeam sa fac o lista a motivelor pentru care nu reusesc sa ajung la kilogramele dorite. Poate ajuta daca le identific si le vad scrise.

Propriul sabotaj - fara sa imi dau seama caut in secret motive sa esuez ca sa ma recompensez cu vechile obiceiuri nesanatoase

Lipsa de incredere in reusita finala - dupa atatea esecuri repetate tind sa nu mai cred nici eu ca voi ajunge la kilogramele visate

Lenea - mi-e efectiv lene sa gatesc sanatos dupa o vreme si sa fac sport cand ar trebui

Plictiseala - ma plictisesc de rutina sportului si mancarii. Iar ca sa variez trebuie timp si energie, ambele imi lipsesc de multe ori, ca nu mai vorbesc de lenea mentionata.

Ma descurajez mult prea usor - imi amintesc de una dintre ultimele incercari esuate, dupa o saptamana de tras la cura si alergat, cantarul mi-a aratat +1.2kg. Am crezut ca mor pe loc pentru ca eram parca la a 6-a saptamana de dieta sanatosasa si de obicei de la a 4-a o las balta. Am depus un extra efort ca sa fiu tradata de cantar. Desi am incercat sa imi zic e masa musculara, rusii, retinere apa, etc, mi-a fost de ajuns sa ma 'razbun'... pe mine.

Sunt prea severa cu mine Nu apreciez suficient un rezultat bun ca deja ma gandesc la urmatorul kilogram ce trebuie dat jos, la lungul drum ce e in fata sau mai rau, odata ce am calcat stramb nu imi revin decat dupa mult timp de 'porceala' pentru ca consider lupta pierduta.

Poate ar mai fi de adaugat dar maine trebuie sa merg la servici
Toate astea merg mana in mana, nici nu cred ca as putea face un clasament din punct de vedere al importantei, cand abandonez lupta le simt toate la un loc in acelasi timp. Nu stiu cum sa combat acesti factori, dar macar azi le-am trecut negru pe alb... daca e un psiholog pe aici sa imi dea de stire

Am sa incerc sa le atac cu tactica 'obiceiului'. Despre asta alta data.

Va pup, noapte buna!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Rallara:
alina_neamt (28 mai 2019), lidiuta (28 mai 2019), Zoe (28 mai 2019)