View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 29 apr 2010, 19:56:52
hera441's Avatar
hera441 hera441 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 66.5kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Trebuie sa slabesc pana la 35 de kg!!!

Citat:
Anterior postat de schumi69 Vezi mesajul
Offfffff, greu tare cu kg astea!!! mai nou mi-am luat sac de box de mi-am rupt mana in el(proasta inspiratie sa-ti iei sac de box fara a cumpara si manusi ) si nu mai mananc aproape nimic doar pufuleti(max 2 pungi/zi) s beau apa dar slabesc fff putin comparativ cu sacrificiile pe care le fac!!Dar nu ma las!!

Sfatul meu este sa papi cat mai sanatos si eu eram la fel ca tn doar ca eu mancam doar 1 punga de pufuleti aproape toata ziua si mi-am distrus stomacul nu te sfatuiesc sa slabesti in 2 luni 30 kg in primul rand ca nu este sanatos si in al doilea rand le vei pune inapoi foarte repede chiar si mai mult si eu imi doresc sa scap cat mai repede de 13 kg dar am ajuns la concluzia cu cat slabesc mai mult si mai repede le pun inapoi incearca sa iti schimbi stilu de viata incearca sa mananci sanatos si mult sport o sa te ajute :* bafta
__________________
Mananci pentru a trai, nu traiesti pentru a manca
hera441, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -430 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat