View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 26 dec 2011, 23:12:50
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Sunt insarcinata si nu stiu nimic!

Hallo! felicitari draga viitoare mamica...eu sunt deja mamica unui baietel de un an si 2 luni si mamica a 2 ingerasi in ceruri. acum Mos Craciun s-a gandit sa-mi aduca acelasi dar pe care ti l-a adus si tie, tocmai am aflat ieri de dimineata si eu ca voi fi iar mamica, total neasteptat, dar binevenit. Eu am pb de sanatate si imi doresc din suflet sa ajung macar aproape de termen si sa fie sanatos bb (pe Lucas l-am nascut prematur, dar acum este bine sanatos)
in legatura cu durerile de burta sunt normale durerile usoare, daca te doare tare fugi la medic. poti lua un no-spa si sa stai linistita in pat. cu indemnizatia stiu ca tre' sa ai 12 luni muncite inainte sa se nasca bebele. eu munceam in germania, dar la o firma din romania cu detasare. eram angajata din 12.10.2009 si am nascut prematur pe 14.10.2010 si am luat indemnizatia, imi intra pe card in romania in fiecare luna. acum cu siguranta voi naste aici pt ca am reusit sa-mi fac asigurari nemtesti si totul este gratuit. daca ai intrebari si stiu sa iti raspund te ajut cu mare placere

ps: se pare ca o sa nastem cam in aceeasi perioada, eu as avea DPN pe 5 septembrie, dar nu se stie niciodata
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat