View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 05 iun 2009, 19:58:30
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Doru" - Cum ma ingras sanatos

Citat:
Anterior postat de Shorty Vezi mesajul
Nu esti singurul stai linistit...sunteti destuli probleme cu probleme de ingrasare...si bine zici un corp ordonat intr-o minte ordonata ...si ca sa slabesti si ca sa te ingrasi asta e regula
Am inceput sa-mi ordonez programul, fara sa schimb nimic major la alimentatie si se pare ca a inceput sa mi se 'ordoneze' si corpul, am mai pus 1 kg . Am inceput sa mananc regulat si am renuntat la cafea, am observat ca daca beau imi suprima foamea si daca ii mai pun si zahar, incepe chiar sa-mi faca probleme. Din cate am inteles, cafeaua face si probleme cu calciu, asa ca trebuia s-o fac, chiar daca imi place foarte mult . Trebuie sa recunosc ca umblu un pic mai 'ametit' de cand m-am lasat de cafea, parca imi lipseste ceva ... dar nu ma las prada tentatiilor, ma tin pana la capat, poate o sa mai existe exceptii, dar in mare e un lucru care trebuie sa-l fac. Spre urma am ajuns sa beau cate 1..2l de cafea pe zi si chiar sa mi se faca somn de la asta ... stiu, nu este de ras, este de plans, dar important este sa vrei sa schimbi, oricine greseste, mai putin vor si reusesc sa se corecteze ... e un principiu care imi place mult, oarecum imi acorda o a doua sansa si un fel de nou inceput.

Am inca multe de facut, trebuie sa identific alimentele nocive, poate chiar imi iau o bicicleta pentru miscare ... masina asta o sa ma omoare cu sedentarism si zile ... probabil trebuie sa renunt si la unele bauturi .
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat