View Single Post
  #1201 (permalink)  
Vechi 08 nov 2011, 12:43:16
clemen27's Avatar
clemen27 clemen27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 nov 2010
Locaţie: campina, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 170cm, 114.5kg
Mesaje: 185
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de crisdana Vezi mesajul
Vreau sa va salut pe toate si va spun un "bine v-am gasit" din toata inima. Cu foarte multe kilograme acumulate de-a lungul a mai bine de 5 ani, sunt la prima "reluare" a unei incercari de a scapa de greutatea pe care o port... peste tot.
De-a lungul vietii am mai avut de 2 ori aceasta greutate si de fiecare data am reusit la pe parcursul a cate 6 luni sa slabesc cate 20-25 kg.
De data aceasta insa... vointa mea se pare ca a cam luat-o razna.
Stiu ce si cum trebuie sa mananc, stiu ce imi prieste si ce nu, dar este un... "ceva" care ma impiedica sa o duc la bun sfarsit.
Cu ani in urma, odata ce imi propuneam un stil de viata nou si sanatos, o faceam. Acum insa, dupa ce ca refuz aproape total sa fac miscare ( - oboseala psihica isi pune amprenta zdravan!), ei bine, dupa 2-3 zile de mancat sanatos (eu refuz termenul de "dieta"), imediat dupa o stare stresanta ori conflictuala, in special seara, ma refugiez in nenumarate felii de paine asortate cu... orice.
De vineri am reincercat sa "imi bag mintile in cap" - mi-am propus in urma cu mult timp ca 86 kg sa fie limita maxima.
Acum nu pot sa sper decat ca voi reusi sa fiu cuminte si ca macar voi putea renunta la mancatul pe-nserat (asta la mine inseamna dupa ora 22!!) si ca pana vara viitoare voi putea imbraca un costum de baie in care sa nu ma simt penibila.
Asta inseamna ca imi propun ca pana pe la sfarsitul lunii iunie 2012 sa scap de 25 kg (acum am, desigur, 86kg!!) - la cei 160 doar cm inaltime.

Va imbratisez pe toate, va multumesc pentru atentia pe care mi-ati oferit-o si sper din suflet ca voi putea deveni in timp o prietena a acestui forum.
mult succes.si eu am de parcurs ca si tine un drum tot la fel de lung pana la greutatea dorita.incearca sa iti rezolvi intai problemele emotionale ca sa spun asa care te imping sa te refugiezi in mancare.si eu faceam la fel si mai fac poate uneori.si trebuie sa cautam in noi care e cu adevarat problema si sa incercam sa ne schimbam.vorba uneia dintre persoanele de la care am mult de invatat, a slabi e o chestiune de cap.adica daca nu suferim de vreo boala care ne predispune la ingrasare, atunci totul se datoreaza unor treburi nerezolvate in subconstient.
eu iti urez mult succes in lupta cu kilogramele si am incredere in tine ca vei reusi
clemen27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2219 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1702 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1703 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]