View Single Post
  #122 (permalink)  
Vechi 27 mar 2010, 03:41:07
maddy's Avatar
maddy maddy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Dieta: dieta daneza
Date: 158cm, 49kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Dieta Daneza, nu de schimbare a metabolismului, ci de infometare

Buna skumpa(mamitu), vad k vrei neaparat sa urmezi dieta asta, eu am tinut-o odata strict (akum 2 ani) si nu m-am ingrasat dupa, dar acum kand am tinut-o nu a mai fost asa am slabit 4 kg si am pus 3 la loc, desi am avut maare grija ce am mancat, si cateva zile dupa ce am terminat-o imi era f greata si nu prea mancam. Am tinut-o in aceeasi perioada cu Anka, am fost colege de suferinta si vad ca si ea s-a ingrasat dupa...nu vreau sa ,,iti tai elanul", fiecare pers e diferita. Si eu ,si Anka, nu am tinut dect o sapt, poate daca o tii 13 zile cum scrie, nu o sa mai pui kg date jos. De slabit sigur vei slabi, dar am vb si cu antrenoarea de la sala, si mi-a zis k nu am pierdut decat din masa musculara si apa, si deloc din grasime, de asta intr-o sapt am pus la loc.

Pana la urma decizia apartine fiecareia, nu sunt 2 pers la fel, asa ca nici rezultatele nu vor fi aceleasi. Succes mult daca te vei hotari sa o incepi, voi mai intra sa citesc ,,evolutia" ta.
maddy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1056 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 282 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat