View Single Post
  #1231 (permalink)  
Vechi 26 feb 2011, 09:08:27
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Jurnal de ne-mancat noaptea - dara

Citat:
Anterior postat de August Vezi mesajul
....
...musai insotite de paine ("ia cu paine, nu gol!"), prajituri de casa, iar noi lingeam toate tavile in mare graba, ca trebuia s-o intindem afara la joaca. Lucrurile s-au schimbat radical. Acum mamele suntem noi, dar suntem mame carora le pasa de silueta. Prima generatie, cred...Gatim din bucataria internationala, ne plac fructele de mare (aici generalizez, ca dara, ca mie nu-mi plac), ne plac salatele fancy, ne plac lucruri cu care noi n-am crescut. Si incercam sa le negam pe cele cu care am crescut si stim ca ne cresc in greutate. Dar e greu! .....
Ha, acum mamele se uita ciudat la noi, cand facem mutre la mancare: hai mama, ca esti uscata, mananca, ,,,,
La noi nu ia cu paine era cel mai stresant, ci ca trebea golita farfuria! "ca o sa ai barbat/nevasta cu bube pe fata" "ptiiiiu ce sot/sotie urata o sa ai! Goleste repede farfuria!" Si farfuriile erau incarcate de numa' ...
Da August, suntem mai atente la cum ni se hranesc copiii, dar suntem exceptie. Ca in general mamele au 2-3 joburi, copiii au cheia la gat si banuti in buzunar si mananca tot felul de porcarii. Avantajul nostru imens era ca noi dupa ce lingeam tot, alergam la joaca!!!!! Ei nu mai fac asta!!!! Cand ii aud ca e nasol profu de sport ca-i pune sa alerge, moooor! Si can distractia cea mai cea ar putea fi sa-i las in pace sa se indobitoceasca o zi intreaga in fata TV-ului sau al compului!!!!

Cand or veni vremurile sa-mi zica si mie mama, ca-s piele si os

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul


"huo!" la replica lu' nenea
da, cred că e mai uşor să ne anesteziem, şi mult mai la îndemână, ca reacţie instinctivă (în fond şi când ne rănim corpul secretă instantaneu o poală de endorfine, ca să nu cădem pe jos de durere), da' dacă o facem prea des, ne costă cam mult acoperitul ăsta cu preşul, în timp...
....
Clar!!!@ duce la rezolvarea mai comoda si mai nesanatoasa a problemelor!

Citat:
Anterior postat de dara Vezi mesajul
....
Cre' ca am mai scris ca modelul este JEEPP:
J-eu
E - empatia (inteleg ca...)
E- emotia (...tu simti ca...)
P - precizia (insa eu simt si am nevoie de...)
P - perseverenta (repetat pana obtinem, nu doar o data, de preferat in diferite forme, dar daca nu, chiar si cu tehnica discului stricat)
----si aici de verificat daca avem convingeri legate de a a cere, de drepturile noastre (btw, sunt vreo 15 drepturi asertive ale oricarui om), daca avem convingeri legate de faptul ca 'ar trebui sa stie fara sa-i spun' = ba nu.
Plus sa realizam ca nici noi nu ne schimbam brusc un comportament, asa ca nici persoana nu poate imediat, uneori, de-asta trebuie si perseverenta.
....(
Suuupertare modelul JEEP!!!!
Plus sa realizam ca nici noi nu ne schimbam brusc un comportament, asa ca nici persoana nu poate imediat, uneori, de-asta trebuie si perseverenta. asta ar trebui sa invat!!!!!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de anes; 26 feb 2011 at 09:14:00.