View Single Post
  #127 (permalink)  
Vechi 19 aug 2011, 16:22:36
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Sunteti vreuna vegetariana?

Citat:
Anterior postat de coco23 Vezi mesajul
...voi ce le ziceti?
Eu le ziceam ca nu mananc nimic ce are ochi sau ceva ce a fost omorat ca asa consider eu. Pur si simplu imi e mila de animalul respectiv. Si de aici discutii fara de sfarsit...de ce nu ti-e mila si de o salata cica, ca si ea are suflet ca uite...daca le pui muzica simfonica plantelor, cresc mai repede deci..."are" si ele suflet, nu? Sau ma intrebau daca sunt in vreo secta. Sau daca m-am dat cu adventistii ( nu vedeam legatura nici sa ma pici cu ceara) sau alte tampenii, am uitat, era un izvor nesecat.

Zici ca nu ai chef si gata, ca asa vrei tu, ca asa ti-a venit pe chelie in momentul ala sa nu mananci carne. De ce sa stai sa te justifici, in fond sunt atatea chestii de mancat pe lumea asta, de ce sa mananci fix carne? In general un raspuns mai agresiv si "ma doare incot ce credeti voi" are efecte la astia batuti in cap si insistenti. Unul relaxat nu te freaca la icre, faci ce vrei, esti adult, esti vaccinat, treaba ta ce bagi in gura.

Atentie la rudele care-ti servesc feluri de mancare cica fara carne si care sunt de fapt facute CU carne. Am patit. Si dupa aia am vomat la closet ca ...atunci cand nu mananci carne cu anii, nu mai esti obisnuit sa o digeri. Si o simti imediat cand o mananci, chiar daca cica..."Ah...aici nu e carne si jumari!" Alea adica nu se pun...stii...

Succese la viitoare mese!
Răspuns cu citat