View Single Post
  #128 (permalink)  
Vechi 26 feb 2011, 09:27:57
ramayanaa's Avatar
ramayanaa ramayanaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 ian 2011
Locaţie: Ulm, Germania
Vârsta: 42
Date: 150cm, 47.8kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

cristina draga mea,
Tin neaparat sa iti raspund si sa te incurajez. Spune-ne mai intai cum ai slabit de la 60 la 54 de kg. La pastile de slabit nici macar sa nu te gandesti, de cele mai multe ori sunt f periculoase, pot da pana la tulburari cardiace si alte minuni. Esti foarte tanara, nu iti distruge sanatatea cu asa ceva, ca nu merita.
Te pot sfatui sa ramai alaturi de noi pe forum, sa ne spui in detaliu cam ce mananci zilnic, daca faci sport...eu am slabit aproape 6 kg in 2 luni, doar prin disciplina alimentara, un pic de sport si multa sustinere din partea unor fete dragi de aici, care m-au certat cand au vazut ca am mancat prea putin si mi-am pus sanatatea in joc
Iti suntem alaturi, dar da-ti timp, cure minune nu exista, sa slabesti sanatos ar trebui sa fie telul tau. Slabitul prea brusc e un soc pt corp, faci vergeturi, ti se lasa pielea si ar fi pacat la o varsta asa tanara sa ramai cu asa ceva. Da-ti timp, 2-3 kg pe luna e suficient.
Si tot ca incurajare, si eu am aceeasi inaltime, am fost mereu mai pufoasa, dar foarte ambitioasa. Daca mi-am pus ceva in cap, nu m-am lasat pana nu am reusit. Fiind micuta, o sa vezi mai tarziu ca toata lumea o sa creada mereu ca esti muuult msi tanara. Eu am 30 de ani anul asta si pe la lucru inca ma intreaba lumea daca sunt practicanta si la ce scoala sunt.
Astept sa ne scrii mai multe despre tine
ramayanaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1624 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1107 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1108 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]