View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 10 ian 2011, 18:47:51
Justinne's Avatar
Justinne Justinne este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 180
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Saritul pe loc cate calorii arde?

Incearca sa eviti prajelile, painea alba, dulciurile, sucurile carbogazoase iar intre mese, cand ai pofta sa rontai ceva, rontaie un morcov crud. Dupa o perioada chiar te vei bucura de gustul lui. nu ar strica sa incerci putin sport.
Daca incerci o dieta si cauti sa slabesti fara faci sport, ai mari sanse sa iei kilogramele inapoi, sau mai rau, sa capeti chiar mai multe(avand in vedere varsta pe care o ai).
La sport, ma refer la exercitii cardio, gasesti multe filmulete la sectiunea sport. Exercitiile cardio sunt acele exercitii care iti face inima sa pompeze mai repede sangele. Inima consuma mult oxigen, caloriile se duc mai repede. Ex. cardio sunt cele mai bune pentru a slabi, deci nu ti-as recomanda sa ridici greutati sau sa faci abdomene pentru ca nu vei avea mari rezultate. Dupa ce se mai incalzeste putin, ai putea chiar sa faci jogging vreo 10 minute pentru inceput sau sa sari coarda - si ea este foarte recomandata persoanelor care vor sa slabeasca.
Kilogramele se aduna atunci cand noi ii dam corpului mai multa energie (din mancare) pe care el nu are cum sa o consume, multi dintre noi nepracticand un sport anume, si atunci o depoziteaza sub forma de grasime.
Daca mananci sanatos si faci sport nu vad cum ar fi posibil sa te ingrasi in continuare.

Referitor la ora mesei, am citit pe net zilele trecute un sfat pe care sa il ai in minte cand mananci : "Eat like a lady, not like a pig"
Cand spui ca toata ziua ai manca, de ce ti-e pofta in special? Daca nu ai niciun aliment preferat, ci doar preferi senzatia de saturatie sau ingeratul, ar trebui sa te gandesti si la varianta cererii unui ajutor specializat, precum un psiholog.
Sanatate!
__________________
Just do it!
Justinne, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1481 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Justinne; 10 ian 2011 at 18:59:02.
Răspuns cu citat