View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 28 mar 2011, 13:24:23
nienna's Avatar
nienna nienna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mar 2011
Locaţie: Barcelona, Spania
Vârsta: 39
Date: 165cm, 80.7kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Nienna - alaptare si stil de viata sanatos

A mai trecut o zi, a mai inceput alta. Azi avem programare la pediatru cu pitica sa vedem ce facem cu ea.

Jolye, pitica nu a luat 500 si ceva de grame pe luna, bine ar fi fost. Problema e ca a luat intr-o luna 1 kilogram si ceva si dupa aceea maxim 400 de grame pe luna. Luna asta a luat 300 de exemplu. Si nu numai asta, intr-o saptamana ia 100, incealalta pierde, si nu sunt ok fluctuatiile astea de greutate fiind asa de mica. Nu stiu de unde ar putea veni problema. Banuiam o intoleranta la proteina din lapte de vaca, dar l-am eliminat din dieta mea, si desi nu mai vomita, tot nu ia in greutate si nu mananca bine. Sa vedem ce ne povesteste azi pediatrul. Mi-au detectat si o problema cu tensiunea (mi-au gasit-o 21/14 si e posibil si de-acolo sa fie problema cu cantitatea de lapte).

EveEve, ma bucur ca mai cunosc o slabuta din Spania. Chiar daca nu suntem aproape macar locuim in aceeasi tara si ne putem sfatui in legatura cu mancarurile si produsele de aici, si alte lucruri specifice tarii. Tu esti de mult timp? Te-ai adaptat?

Ma duc sa hranesc pititca. De ieri mananca mai bine, dar nu vreau sa zic prea tare poate ma aude si revine la vechile obiceiuri. Nu vreau sa-mi fac iluzii.

Am si o pofta de dulce oribila, nu pot sa ma gandesc la altceva. Cred ca vin "musafirii", si ce bine era fara ei de vreun an si ceva
nienna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1782 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1265 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]