View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 20 ian 2010, 10:19:40
ariana13's Avatar
ariana13 ariana13 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 ian 2010
Locaţie: Helsinki, Finland
Vârsta: 43
Date: 162cm, 69.9kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Joggingul,dragostea mea

Excelent postul tau despre jogging, mishutza. Merci pentru informatii. Si eu acum cativa ani credeam ca joggingul este o prostie si ma uitam cu sila la cei care il faceau. Daca stau bine sa ma gandesc..orice sport mi se parea muult prea complicat!
Am incercat de cateva ori sa alerg si in Romania dar..nu s-a prins nimic de mine. Fiind mai grasutza evident ca auzeam tot felul de comentarii neplacute pe traseu sau ..se luau carduri de caini dupa mine etc. Mai tarziu cand m-am lasat de fumat am descoperit cat de bine e sa faci sport, mergand la aerobic de 3 ori pe saptamana.
Si da, si eu la inceput dupa 5 minute de aero...credeam ca o sa lesin acolo. Dar mi-am zis ca fac cat pot si incet, incet in cateva luni am ajuns sa fac aproape integral o ora.
Acum doi ani cand m-am mutat din Ro, vazand atata lume care alearga in jur fara nici un stres am zis sa mai incerc si eu ... si m-am indragostit. Este extraordinar. Pe langa efectele excelente asupra fizicului, ma simt excelent si psihic. Acum ma enerveaza la culme ca e atat de frig si nu pot sa alerg. Aici sunt intre -5 si -20 de grade..si nu pot alerga din cauza aerului rece. De abia astept sa isi revina vremea si sa merg la alergat.
Si eu am aceeasi problema..ma urc pe nenorocitul ala de cantar si nu se misca.. paraca a intepenit, si automat ma deprim. Dar vad si simt ca ... s-au dus centrimetrii si cu toate astea ... Mi-am zis ca nu o sa ma mai cantaresc 2 saptamani..acum ma urc pe el aproape in fiecare zi.
ariana13, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2075 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1558 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat