View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 20 ian 2010, 23:58:52
camynechita's Avatar
camynechita camynechita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 ian 2010
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Hipocalorica
Date: 167cm, 66kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: cate kg ati pus in timpul sarcinii?

Citat:
Anterior postat de ada646 Vezi mesajul
la ce spital ai fost lavinuta?

ai dreptate spaga nu functioneaza intotdeauna, in sistemul medical sunt mult prea multi oameni scarbiti de munca lor, dar mai poti sa ai norocul si de oameni sufletisti, eu una am avut noroc sa intalnesc si raritati d-astea.
Ada are dreptate. Poti avea norocul sa intalnesti si altfel de persoane. Nici eu n-am nascut intr-o clinica particulara, dar cu putini bani s-a rezolvat tot. Am stat si singura in rezerva, veneau de nu stiu cate ori pe zi sa ma intrebe daca sunt bine (am nascut prin cezariana si nu ma puteam misca). Singurul lucru care m-a deranjat foarte tare a fost faptul ca mi-am vazut fetita dupa o zi intreaga, si asta doar datorita unei vecine care lucra la nou-nascuti si mi-a adus-o, ca altfel nu stiu cand aveau de gand sa mi-o aduca. Iar la alaptat mi-au adus-o dupa 2 zile, si atunci abia de 2 ori pe zi. In rest a fost foarte ok.
__________________
Semnat: Camy - O mamica plinuta care vrea sa fie mamica slabuta.
camynechita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1068 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat