View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 19 mai 2009, 22:26:37
miha's Avatar
miha miha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 apr 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta personalizata
Date: 175cm, 91kg
Mesaje: 533
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Acnee, la 25 ani. :( Vreau un Dermatolog bun...

Cei care se confrunta cu acneea au de-a face fara indoiala si cu disconfortul psihic, inerent faptului de a nu putea controla uneori aceasta problema care le afecteaza mai mult sau mai putin vizibil pielea.
Vestea buna este ca acneea poate fi combatuta, daca se iau masuri la timpul potrivit, si pentru asta nu e nevoie sa irosesti sume de bani considerabile. Tratamentele complexe, costisitoare, cum ar fi cele care includ medicamente ale caror efecte secundare pot fi extrem de neplacute, merita inlocuite cu cele usoare, pe baza de plante. Si le poti obtine chiar la tine acasa!
1. O lingurita cu scortisoara se amesteca cu 1 lingurita cu suc de lamaie si se adauga pe suprafata tenului acneic.
2. Amesteca scortisoara si miere, pana obtii o pasta. Seara, inainte de culcare, aplica amestecul pe fata, iar, dimineata, clateste cu apa calduta. Pentru ca acest tratament simplu sa fie eficient, trebuie sa il mentii timp de o saptamana.
3. Aplica pulpa unei rosii proaspete deasupra zonelor afectate de acnee si pastreaz-o acolo 30 de minute, apoi clateste cu apa calda.
4. Consumul multor lichide zilnic, este foarte eficient pentru eliminarea toxinelor din organism si, deci, pentru curatarea pielii.
5. Clatirea fetei cu apa sarata si calda indeparteaza sebumul in exces, care contribuie la extinderea acneei.
6. Pasta pentru dinti usuca si cosurile - amestecurile pe baza de menta, in general, constituie o metoda eficace. Aplica putin pe zonele afectate, chiar inainte de culcare, insa foloseste o pasta normala, nu sub forma de gel.
7. Despre albusul de ou se spune ca indeparteaza infectia specifica acneei, grabind procesul regenerarii pielii. Intinde-l pe fata seara si clateste a doua zi.
8. Tamponarea tenului cu vata umezita in otet de mere va reduce imediat inflamatiile provocate de acnee.
Atentie: stoarcerea cosurilor nu este o solutie pentru a le indeparta, ci dimpotriva, contribuie la inmultirea lor!
Exista o sumedenie de mituri legate de acnee, pe care, daca le iei in serios, fara a avea certitudinea corectitudinii informatiilor, risti sa aplici metode nepotrivite pentru a o trata.
Trebuie sa stii ca:
1. Acneea nu apare ca urmare a neutilizarii zilnice a sapunului si a apei, de pilda. Din contra, acestea pot irita la un moment dat tenul, contribuind la extinderea acneei. Este drept totusi ca sebumul ar trebui indepartat periodic, asa incat foloseste fie un sapun special, foarte moale, fie o lotiune tonica.
2. Stresul si dieta nu sunt factori decisivi in aparitia acneei. Consumul de cartofi prajiti, ciocolata, pizza si alte asemenea rasfaturi culinare, nu are repercusiuni la exteriorul pielii, conform studiilor efectuate in acest sens. Apoi, stresul contribuie cu atat mai putin la aparitia acneei. In cazul in care acesta ajunge la un nivel la care necesita tratament, acneea poate aparea cel mult ca efect secundar al unor medicamente.
miha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2588 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 5kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1297 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat