View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 09 dec 2011, 11:38:39
Iness's Avatar
Iness Iness este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2011
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 67.5kg
Mesaje: 173
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa fiu din nou o slabuta!!! Jurnal Aness

Buna dimineata!

Am citit povestile voastre... si ma regasesc si eu. Sunt un fel de obsedata, mananc compulsiv si renunt repede. E culmea, ca alt viciu nu am. Nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Dar cand dau cu fundu' de greu ma refugiez in mancare. Am incercat tot felul de diete minune, dar m-am convins. In cazul nostru, ci bulimie si bingee eating nu merge altceva decat un stil de viata sanatos. Asa ca va rog sa nu urmati diete prostesti, gen disociata sau cu un ou si o cafea pe zi, ca mai rau faceti. Daca stiam si eu lucrul asta cand mi s-a declansat "boala"...era bine.

Dar nu, eu am continuat cu indopat-infometare. Compensam... si uite asa muschii s-au dus, grasimea a venit.

In momentul de fata incerc sa mananc cumpatat, de toate. Fara exagerari, evident. (bine, nu mananc chiar de toate. Fara prajeli, cartofi, paine in exces. si fara carne, ca sunt ovo-lacto vegetariana)

Secretul e sa nu va privati de nimic!!! stiu, suna ciudat si incompatibil cu dieta...dar organismul are grija sa recupereze TOT ce nu primeste atunci cand cere. Daca el urla ca vrea o felie de paine si noi ii dam un...mar.... atunci fiti sigure ca dupa marul ala mancam mult mai mult, inafara de felia de paine care e posibil sa se transforme in 2-3-4 felii sau chiar o paine intreaga (cel putin eu am mancat compulsiv o paine intreaga).

Pentru cei care incep sa tina o dieta, un regim sanatos fara alte antecedente de diete-minune e mult mai usor si nu pooate intelege de ce zic ca e bine sa ne acceptam mici exceptii cu ceva dulce, sarat, etc. Dar sper din suflet ca voi, fetele cu problemele de bulimie si bingee-eating intelegeti si simtiti cum simt si eu...

Asadar ... cu masura. Si veti reusi, vom reusi! Va pup si va urez mult succes in tot ceea ce v-ati propus.
Iness, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 412 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]