View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 15 feb 2010, 15:44:13
Suzume's Avatar
Suzume Suzume este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 13 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 34
Dieta: South Beach Faza 1
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 1.509
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Roz al lui Suzume

De exemplu:

Citat:
Anterior postat de Kitkat
Tin si eu uneori o cura de detoxifiere de cateva zile. Asa ii dau corpului meu o pauza si poate si el sa mai elimine din toxinele pe care le primeste zilnic saracul... Cura e asa: ai voie sa bei doar limonada cu sirop de artar toata ziua, limonada se face din 2 linguri de sirop de artar grad C, 2 linguri de suc proaspat stors de lamaie, 250 ml apa, un pic de piper de cayenne. E foarte buna la gust. Se tine intre 3 si 10 zile, mai mult doar sub supravegherea medicului. Si daca vrei sa iti cureti si colonul de depunerile care stau acolo de ani ce zile, bei in fiecare dimineata apa calda cu sare in timpul curei. Eu am sarit mereu partea asta pt ca e prea incomoda.

Am uitat sa zic siropul de artar contine foarte multe vitamine si minerale. Si cu limonada asta nici nu iti e foame rau. E important dupa cura sa bei in prima zi doar sucuri de fructe, in a doua sucuri de fructe si supe iar in a treia zi mancare usoara. Asta pt a face o trecere lina la alimentatia normala.

Eu mai tin uneori asta 2-3 zile. Iar dupa ce termin ma simt foarte bine. Iar pe parcursul curei nu am dureri de cap, stari de ameteala, oboseala, etc...
Nu mi se pare greu de tinut, in schimb sa bei doar apa eu zic ca e destul de dificil.
__________________
Jurnalul meu: Jurnalul Roz al lui Suzume
Citat:
Anterior postat de Art Williams
"I'm not telling you it is going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it."
Suzume, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 636 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]