View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 27 dec 2011, 13:22:40
longina's Avatar
longina longina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 40
Date: 165cm, 51.9kg
Mesaje: 76
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sunt insarcinata si nu stiu nimic!

Buna fetelor!
Rainbow, felicitari pentru minunatul cadou ce l-ai primit si tu de Craciun! Iti doresc din toata inima sa ai o sarcina usoara si multa sanatate!Ai grija de tine si de bebii tai! Da, se pare ca vom naste cam in aceeasi perioada.Eu nu stiu cum se calculeaza DPN, dar la mine data conceptiei este ori 05.12 ori 11.12...Probabil ca in timp o sa imi spuna vreun medic acest lucru.
Fetelor, sunteti toate niste dragute!Imi face atat de bine cand citesc ce imi scrieti.... Si ma bucur enorm ca vad ca mai sunt garvidute care vor naste in aceeasi perioada cu mine
Voi asculta cu siguranta sfatul vostru si nu voi anunta la serviciu decat dupa vizita la medic. Chiar daca patronii mei sunt foarte ok si imi sunt prieteni, nu am de unde sa stiu cum vor reactiona, asa ca e mai bine sa astept. Dupa Revelion voi face vizita la medicul meu de familie si banuiesc ca el imi va face si acele documente de care spuneti voi.
Nu am mai intrat ieri pe aici ca s-a intors iubitul meu si am petrecut toata ziua cu prietenii nostrii. De simtit ma simt ok, in afara de faptul ca ma mai inteapa burta din cand in cand si ma dor sanii f tare, nu am nimic.
Va imbratisez cu drag pe toate! :*
longina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 914 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat