View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 02 sep 2009, 19:37:21
Rori's Avatar
Rori Rori este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: personala,pseudo-vegetariana
Date: 160cm, 43kg
Mesaje: 54
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Inceput de bulimie?! pls HELP!

Buna fetelor,multumesc pentru incurajari!

Mishutza,daca iti spun te sperii ...dar probabil ca ai impresia ca la mine nu e neaparat vorba despre mancat exagerat asa ca o sa iti zic de exemplu ce am infulecat (alt cuv. mai potrivit nu exista) ieri ...in momentul de criza...care a durat cateva ore (am prins bani pe mana): 1 sandwich maricel din ala cumparat (nu triunghiulete din alea rahitice...unul sanatos! ) cu 2 pachete de biscuiti (nu foarte mari) ,alt sandwich...mai mare putin si o inghetata best ,o chokolata poiana cu musli si o punga de bakerolls si ca sa pun capac o shaorma mica( de mare nu-mi ajungeau banii ) ...evident ca nu mai puteam nici sa respir ... era sa sun la salvare..bine ca de data asta am reusit sa vomit...(cat de copil cretin sa fi sa-ti cantaresti voma anyway 2,7 kg ..am scazut lighianul.)

normal ,dupa mine, ar fi cam 800 kal..(am metabolismul lent) poate si mai mult cu conditia sa nu mananc sare ,ulei ,carne de porc,paine,paste ,junkfood ...o inghetata la 2-3 zile ar fi ok.

momentan incerc sa mananc cat de cat normal...doar ce imi place...
azi am avut 3 mese si 2 gustari. la 7 am papat de seara si am reusit sa ajung la senzatia aia ca nu mai intra cu doar 75 de calorii...sau 50?
am baut putin ceai (0,5 l ) dupa care mi-am pus 400 gr conopida fiarta cu piper in fata si am zis ca pot manca oricat..pana pleznesc...dar surpriza...nici jumate nu am reusit sa pap ca deja ma simteam plina si satisfacuta
prevad o noapte linistita

da..sunt constienta de faptul ca mananc foarte putin...

tanya ,merci de sfaturi...da,sigur ca ma gandesc sa ma reapuc de sport,cam asta este si scopul noului stil de viata ( nu ii zic dieta pentru ca vreau sa fie 4ever).Imi doresc sa revin acolo unde eram fericita si fara mancaruri interzise...mmi se parea normal....

daca iti poti imagina ...5 ani am mancat sanatos..foaaarte sanatos...o dieta continua..dar nu tocmai dura...nici cola nu aveam voie...cica acidul scade performantele..blabla...

vara asta am stat poate prea mult cu prietena mea slabuta..(si foarte mancacioasa) si mi-am zis ca dupa atata timp sa...dau frau liber dorintelor si uite ca am mancat in 2 saptamani cat pentru 5 ani incredibil nu? am pus doar 6 kg....

m-am trezit la realitate si acum 3 saptamani m-am apucat de dieta ,mi-am propus sa nu depasesc 500 de calorii pe zi si sa consum mult mai mult prin sport...si am dat intr-adevar 8 kg jos...doar ca au intervenit poftele...stateam deja de 2 saptamani cu placinta pe masa cand am decis sa iau o gura...si inca una...m-am oprit dupa 4(placinte nu guri) . primele 3-4 crize au fost din dorinta de a manca ce aveam pofta...inghetata,placinta,pateu....urmatoarele au venit asa..de la sine....deja satula de bunatati nu ma mai interesa gustul...si ieri am gustat mancarica de conopida si carne de vita..(intr-o balta de ulei) dupa care m-am simtit atat de frustrata incat am bagat ca disperata ...

acum stiu...nu gust...nu are loc criza! din pacate la mine nu se aplica faza cu " Iao gura,de pofta!"...asta e...

nu are legatura cu accidentul...ala a fost acum un an si ceva...de atunci m-as fi putut reapuca de sport cand m-am recuperat dar nu m-am considerat destul de slaba si ...oricum...pana in martie vreau sa fiu "buna" . nu ma intereseaza kg..vreau sa nu se mai balangane grasimea pe mine,sa nu se mai vada celulita si sa imi maresc masa musculara.

crizele's de o saptamana..si tind sa cred c totusi sunt de la dieta prea stricta si de la insistentele celor din jur care zic "gustatul nu ingrasa"...dar n'o sa mai fie !

lalita...am lasat ranitul de ceva vreme. a durat 2 luni ,la fel ca depresia.Nu o sa mai fac asa o prostie vre'o data .Simteam exact cum ai zis tu...bine ca nu m-am dat la mancare...zgariatul nu m-a ingrasat...am o singura cicatrice mai evidenta,restul nici nu se mai observa.

dienusha,acolo cred ca o sa ajung...daca mananc ceva ce are mai multe calorii mi-e frica sa nu declansez o criza din cauza sentimentului de vina asa ca incerc sa raman calma si departe de ce m-ar putea...face sa nu ma simt bine.legume si fructe din plin...lactate degresate din cand in cand...soia tot din cand in cand.
Rori, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1322 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 805 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 548 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Rori; 02 sep 2009 at 19:39:56. Motiv: se incepe cu buna...:)
Răspuns cu citat