Subiect: Jurnal Mihanca
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 10 sep 2011, 16:03:08
mihanca's Avatar
mihanca mihanca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Hipocalorica
Date: 165cm, 76.6kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Mihanca

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Mihanca - vreau sa-ti spun ca eu la 38 ani dupa un tratament medical datorat unei boli grave pe care am avut-o - o ruptura a unui anevrism cerebral cu operatie dificila pe creier - m-am ingrasat destul de mult. La 163 ajunsesem la 67 kg dela 52-54 cat aveam inainte. M-am ambitionat si am tinut tot felul de diete - daneza, de schimbare a metabolismului, Scarsdale, disociata - nimic nu functiona - sau mai exact toate functionau dar cum ma opream o luam de la capat. Asa ca am inceput sa manac moderat, cat sa nu-mi fie foame, mancare sanatoasa insistand cat mai mult pe aportul proteic - carne, oua, lactate si multe legume. Am inceput sa merg la sala - de 3 ori pe saptamana - unde faceam ceva ce seamana cu programul Insane - cam 2 ore. Am inceput in martie si in septembrie aveam 54 kg dar aratam muuuult mai bine decat aratasem inainte de a incepe regimul. Nu ma mai stresam cu mancarea - mancam moderat mancare sanatoasa - ma mai si abateam ca nimeni nu-i perfect. Am continuat cu sala - mai putin convinsa pana in decembrie. De Revelion aveam 48 kg si de atunci m-am mentinut in jurul a 48 kg fara sa ma mai chinui foarte mult - timp de 4 ani. Structura musculara a ramas formata si cand simteam ca parca se inmoaie mai faceam o luna de sala. Nimic nu se schimba peste noapte - tiotul ia timp - dar si cand se intampla nu se strica la loc peste noapte.
Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Cred ca la inceput e important sa mergi la sala- competitia - faptul ca te iei cu celelealte fete te ajuta la inceput pana te formezi si inveti sa faci corect miscarile - asta e cel mai important.
Buna Michelina..multumesc de vizita in primul rand..si imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund.Am mai intrat, am citit, dar am preferat sa scriu in momentul in care ma voi mobiliza. Iata a venit si acest moment.Sunt constienta ca cele mai frumoase schimbari in ceea ce priveste fizicul nu apar peste noapte(nici macar prin operatii- tot raman la inceput vanatai, umflaturi, etc)..dar tare as vrea ca acest lucru sa fie posibil..O sa o iau treptat. De acum vara a trecut, se raceste vremea din ce in ce mai mult, nici activitatea fizica nu mai e aceeasi ca in anotimpul cald si asa ca trebuie sa ma gandesc serios ca exista posibilitatea s amai pun 1-2 kg daca nu iau atitudine..Sooo...o sa tin hipocalorica, asta ca sa fiu mai relaxata si sa nu mai am niciun fel de frustari..
__________________
Jurnal Mihanca
mihanca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 970 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]