View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 29 mar 2012, 10:28:15
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre alergat

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul
Am alergat pentru mine. Ajunsesem la 10km pe zi, zi de zi si uneori 16km pe zi, o zi da, o zi ba. M-am interesat sa vad cat e un program de antrenament de maraton. Nu mica mi-a fost surpriza cand am vazut ca majoritatea sunt undeva pe la 48km pe saptamana. In conditiile in care eu faceam 50+pe saptamana, m-am pus si am facut 14 ture de Drumul Taberei. O tura are undeva intre 3 si 3,2km. Fericit de realizare m-am hotarat sa alerg un maraton oficial ca sa ma etalonez. Cu putin timp inainte mi-am scrantit rau glezna. 6luni nu am avut voie sa alerg. Acum sunt in recuperare. Am ajuns la 4km legati de 2-3 ori pe saptamana si inca nu ma simt suficient de sigur sa cresc, cu toate ca nu ma deranjeaza nimic si simt ca 16km ar intra usor. Ideea de a ma accidenta si de a sta iar pe bara jumatate de an nu ma incanta deloc. Comensez la geu cu sarit coarda si bicicleta cand pot. Vreau sa mai stau o vreme la 4k pe tura ca sa fiu sigur ca nu mai sare glezna. Sper sa cresc si sa ajung anul asta la BIM, in octombrie. Tinta mare este Marathon 7500 sectiunea elite intr-un an sau doi.


Oricine poate sa faca maratonul. Intrebarea este in cat timp. Cu putin antrenament nu este nici o problema. Trebuie luat incet si cu rabdare pana prinzi niste chestii. Vorbesc cat se poate de serios.

q
Cum adica i-ai scrantit-o?entorsa ,fractura...?Si nu e mai periculos sa sari coarda decat sa alergi?
Imi dau seama ca a alerga un maraton nu este un obiectiv chiar greu de atins daca chiar vrei cu adevarat
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat