View Single Post
  #1478 (permalink)  
Vechi 27 mai 2013, 20:57:20
liudy9k's Avatar
liudy9k liudy9k este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 19 aug 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Scarsdale
Date: 175cm, 96.5kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Principiile, meniul si rezultatele Dietei Scarsdale

Buna, dragelor. Pentru persoanele care tin sau au tinut deja aceasta dieta, va rog frumos sa ma ajutati. Eu am inceput dieta Scarsdale sambata (astazi, luni, a fost a treia zi) si, pentru ca e prima data cand o tin, am cateva nelamuriri la care nu am reusit sa gasesc raspuns pe forum ( pentru ca netul merge foarte prost am deschis doar paginile cu commenturi la articolul postat de marina si 2 pagini de pe forum).

1. Pentru marti, salata cu ton ce poate sa mai contina inafara de ton? Eu ma gandesc sa o fac cu varza si porumb. Credeti ca este ok?

2. Pentru biftecul tocat la gratar, se pot considera micii ca fiind biftec tocat la gratar? Ca nu prea stiu ce inseamna un biftec si tare mi-e pofta de mici

3. Stiu ca nu e voie sa schimbi alimentele, dar oare se pot schimba zilele intre ele? Spre exemplu, fiind satula de atata carne timp de 3 zile (eu nu mananc multa carne deobicei) ma gandeam sa inlocuiesc ziua de marti cu cea de joi ca sa pap oua si branza si apoi joi sa raman tot la meniul de joi, sau in cel mai rau caz sa iau meniul de marti.

4. In cele 3 zile de dieta am reusit sa fac urmatoarele gafe:
a) sambata, inain te de fructe, am mancat accidental o inghetata si, pentru ca am iesit cu prietenii in club, am baut 2 beri cu grapefruit de la bergenbier parca. Credeti ca fost o zi compromisa?
b) pentru ca nu mai suport carnea, astazi (luni) am mancat la pranz peste la gratar dar seara am renuntat la peste si am mancat salata de rosii, castraveti si 2 felii de paine neagra cu seminte de la velpitar. Credeti ca este compromisa si ziua de astazi?

5. Si o ultima problema, care sper sa nu fie din cauza dietei, am niste dureri de spate si de oase ale picioarelor ingrozitoare. Abia ma misc. Eu am mai tinut o data o dieta recomandata de un nutritionist in care se manca destul de multa carne si la o luna imi crescuse acidul uric dublu fata de limita superioara normala. Si ma dureau si atunci picioarele foarte tare ca nu mai puteam sa merg. A mai avut cineva astfel de probleme? Tare sper sa nu fie dieta motivul ci doar "schimbarea vremii", vorba bunicii, dar credeti ca in doar 3 zile de mancare excesiva de carne ar putea afecta cumva metabolismul si, implicit, durerile mele de oase?

Multumesc anticipat pentru raspunsul cunoscatorilor.
liudy9k, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2352 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1061 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat