View Single Post
  #1484 (permalink)  
Vechi 30 mai 2013, 17:56:22
Annalia's Avatar
Annalia Annalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Date: 168cm, 60kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Principiile, meniul si rezultatele Dietei Scarsdale

Buna Liudy

Din pacate nu am reusit sa trimit link-ul. Probabil e impotriva regulamentelor forumului. Cauta si tu pe google, dupa imagini, dupa rete scardale. Eu am gasit un blog f bun in limba engleza.
Eu am inceput de la 65.1 kg si am ajuns la 63.3 kg ieri iar azi dimineata aveam 63.4. Dar ieri am inlocuit branza cu tofu si nu a fost tocmai bine, dupa cum vad.
Ce sa zic desre dieta?
Eu ma impac destul de bine cu ea. Pana acum nu am reusit sa tin mai mult de 3 zile din nici o alta dieta. Problema mea este ca m-am constipat .
Despre salate scrie in cartea autorului ca poti sa le asezonezi cu plante aromate, cu putina ceapa, zeama de lamaie , un sos de mustar, o picatura de ketchup, etc. Eu pun capere, 3 bucati mici de ceapa verde, 3-4 ridichi, un sos in care amestec zeama de lamaie cu o lingurita de mustar si plante aromatice si merge.
In schimb in zilele cu fructe ma simt foarte ametita.
Annalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 992 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat