View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 09 mar 2011, 11:02:00
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cum formam obiceiurile alimentare sanatoase la copii

Citat:
Anterior postat de AnDrAdAxl Vezi mesajul
Buna dimineata mamici!
Whaley stai linistita ca nu m-am suparat.Nici eu nu ii dau chiar zilnic mezel si Danonino,repet,ii dau cand il primeste.Repet,eu prefer sa ii dau iaurt simplu,pentru ca nici macar iaurtul cu miere cu fructe nu e o combinatie buna,chiar si facut de noi.
Voi v-ati uitat la stiri?Ce mai vorbim noi aici de alimente sanatoase cand noi credem ca mancam sanatos(fructe si legume)si de fapt sunt iradite?!....Sa nu mai zic de oua si carne..ca aia presupun ca stiti...Nu mai sti ce alegeri sa faci!
Va pup mamici si pup si dragalasii!
Oh, da, sunt pline de porcarii... Ce sa zic, ca stiam o tanti care avea nepotei si crestea rosii in curte pentru ei, nu le vindea, si primise ea o substanta cu care le injecta sa se faca "mari si frumoase"... Nici prin gand nu-i trecea ca ar putea sa fie toxica
De-aia zic ca e bine macar sa fim informate, nimeni nu cred ca e atat de fanatic incat sa nu mai "scape" ceva nesanatos la copil, si nici nu cred ca e bine, cu cat ii interzici mai multe cu atat il vor atrage mai tare cand iese de sub directa supraveghere... Dar macar sa stim ca nu-s bune, ca sunt destule mame din pacate care mai considera ca e foarte bine sa dai copilului crenvursti, cartofi prajiti si napolitane, ca doar le mananca cu placere Poate nimeresc si ele pe aici...
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat